Header Ads


Η πρόταση της Μακάμπι για Ανγκόλα!

Η πρόταση της Μακάμπι για Ανγκόλα!


Η Μακάμπι θέλει τον Μπράιαν Ανγκόλα και καταθέτει πρόταση κοντά στα 100.000€ για να τον αποκτήσει - Αρνητική η πρώτη απάντηση της ΑΕΚ που κοιτάζει παράλληλα στην αγορά τις επιλογές της!

Προ ημερών η Μακάμπι γνωστοποίησε ότι θα συνεχίσει με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στον πάγκο της παρά τα δημοσιεύματα που πριν από το ματς με την Μονακό έκαναν λόγο για διαζύγιο στην περίπτωση ήττας από τους Μονεγάσκους. Η ήττα από την Μονακό ήρθε, λοιπόν, η Μακάμπι, όμως, κράτησε τον Ελληνα προπονητή και χθες μάλιστα ήρθε μεγάλη νίκη επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ. Και μάλιστα όχι μόνο κράτησε τον Σφαιρόπουλο, αλλά θα του κάνει και μεταγραφές. Χθες μάλιστα κυκλοφόρησαν τα ονόματα του Μπόνζι Κόλσον της Καρσίγιακα και του Αλερικ Φρίμαν της Μπούρσαπορ.

Σίγουρο, πάντως, είναι ότι η ομάδα του λαού θέλει τον Μπράιαν Ανγκόλα της ΑΕΚ και μάλιστα ήδη έκανε πρόταση στην «Ενωση» για περίπου 100.000 ευρώ. Η πρώτη απάντηση της ΑΕΚ ήταν αρνητική και οι λόγοι δεν είναι λίγοι, αφού εκτός των άλλων η ελληνική ομάδα δεν μπορεί να κάνει μεταγραφή παίκτη, που το letter of clearance του δεν είναι στην Ελλάδα. Μπορεί να πάρει, δηλαδή, παίκτες σαν τον Κιθ Λάνγκφορντ ή ακόμη και τον Μάνι Χάρις, που είχε και φέτος και παλιότερα.

Πάντως με βάση τη μεγάλη θέληση του Ανγκόλα να γίνει η μεταγραφή, τη διάθεση των Ισραηλινών αλλά και την ανάγκη της ΑΕΚ για ρευστότητα προκειμένου να κλείσει τρύπες, δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα εφόσον επανέλθει η Μακάμπι με βελτιωμένη πρόταση και στο μεταξύ η «Ένωση» βρει αντικαταστάτη που να έχει το letter of clearance στην Ελλάδα. O 28χρονος γκαρντ πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά, έχοντας 14,9 πόντους, 3,5 ασίστ και 3,5 ριμπάουντ στην Stoiximan Basket League, ενώ μέτρησε στο Basketball Champions League 15,2 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.