Header Ads


Η αλήθεια για ΑΕΚ και Ζουκουλίνι!

Η αλήθεια για ΑΕΚ και Ζουκουλίνι!


Υπάρχει ή δεν υπάρχει θέμα Ζουκουλίνι για την ΑΕΚ; Δείτε ποια είναι η αλήθεια..
Τον Μπρούνο Ζουκουλίνι που είχε ένα άτυχο, λόγω τραυματισμού, πέρασμα από την ΑΕΚ το 2016 παρουσιάζουν δημοσιεύματα ως στόχο για να αποκτηθεί αυτή την μεταγραφική περίοδο. 

Η αλήθεια όμως είναι πως η Ενωση δεν ασχολείται με τον Αργεντίνο αμυντικό χαφ. Αν υπήρχε θέμα απόκτησης του θα είχε γίνει ήδη και σίγουρα πριν την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη με την Ρίβερ. 

Ο Ζουκουλίνι είχε δικαίωμα από 1 Ιανουαρίου να κλείσει σε άλλη ομάδα αφού το συμβόλαιο του έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι όμως στις 10 Ιανουαρίου υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι 31 Δεκεμβρίου του 2023. Αν η η Ενωση τον είχε επιλέξει θα μπορούσε να τον έχει υπογράψει από την αρχή του έτους για το καλοκαίρι και στη συνέχεια με όπλο αυτό να τον αποκτήσει με ένα μικρό ποσό από τώρα. Κάτι τέτοιο όμως προφανώς δεν υπήρχε στο πλάνο. 

Ο Ζουκουλίνι έχασε τρεις μήνες λόγω τραυματισμού και από το καλοκαίρι μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί σε 4 αγώνες. Η ΑΕΚ έχει επικεντρωθεί σε δύο αλλες περιπτώσεις των οποίων τα ονόματα δεν έχουν αποκαλυφθεί και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις για την απόκτηση αμυντικού χαφ. 


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.