Header Ads


Τα δεδομένα για ΑΕΚ και Μπαλάντα!

Τα δεδομένα για ΑΕΚ και Μπαλάντα!


Ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ βρίσκεται ο Εντερ Μπαλάντα της Κλαμπ Μπριζ! 

Η Ενωση παλεύει για να ολοκληρώσει, έστω και καθυστερημένα, την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου που θα καλύψει το κενό που υπάρχει στον άξονα και έχει κεντράρει στον Κολομβιανό μέσο της Κλαμπ Μπριζ.

Οι άνθρωποι της Ενωσης θεωρούν ότι ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής μπορεί να κάνει την διαφορά εφόσον αποκτηθεί και ψάχνουν να βρουν τον τρόπο για να επέλθει συμφωνία με τον βελγικό σύλλογο.


Οι πληροφορίες για ΑΕΚ και Μπαλάντα

Την ίδια στιγμή, οι πληροφορίες από το Βέλγιο αναφέρουν ότι η πρόταση της Ενωσης προς την Μπριζ αφορά εξάμηνο δανεισμό χωρίς οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, κάτι που δεν ενδιαφέρει τον βελγικό σύλλογο, ο οποίος θέλει τώρα να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Μπαλάντα στην ομάδα τους.

Μάλιστα, παρά τα δημοσιεύματα από το Βέλγιο που ανέφεραν ότι ο νέος προπονητής της Μπριζ, Αλφρεντ Σρόιντερ, δεν υπολογίζει στον Μπαλάντα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται αύριο να αγωνιστεί βασικός στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ για το βελγικό πρωτάθλημα, κάτι που αυτομάτως θα βάλει τέλος στην φιλολογία περί αποχώρησής του από την Μπριζ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.