Header Ads


Διανυκτέρευσε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Καρίμ Ανσαριφάρντ!

Διανυκτέρευσε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Καρίμ Ανσαριφάρντ!


Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ χρειάστηκε να διανυκτερεύσει στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προτού καταφέρει να φτάσει σήμερα στο Ιράν. Γλίτωσε την ταλαιπωρία ο Μιλάντ Μοχαμάντι, αναμονή για Εχσάν Χατζισαφί.

Αρκετά ήταν τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία στις τάξεις της ΑΕΚ. Την Δευτέρα (24/01) η προπόνηση στο γήπεδο στα Σπάτα ήταν αδύνατη λόγω των καιρικών συνθηκών, ποδοσφαιριστές της ομάδας χρειάστηκαν αρκετές ώρες προκειμένου να επιστρέψουν σπίτι τους, ενώ ο Γιαννίκης, ο βοηθός του, ο Δημητριάδης και άλλα μέλη του σταφ αναγκάστηκαν να διανυκτερεύσουν στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα καθώς εγκλωβίστηκαν εκεί. 

Όλοι τους πέρασαν τη νύχτα εκεί καθώς ήταν αδύνατο να οδηγήσουν έξω από το προπονητικό κέντρο και τελικώς την Τρίτη (25/01) ξεκίνησαν για την επιστροφή στα σπίτια τους.

Η τελευταία ταλαιπωρία παίκτη της ΑΕΚ έληξε με την άφιξη του Καρίμ Ανσαριφάρντ στο Ιράν πριν από λίγες ώρες. Ο Ιρανός επιθετικός της Ένωσης, χρειάστηκε να διανυκτερεύσει στο αεροδρόμιο στο οποίο ήταν από το μεσημέρι της Δευτέρας (24/01).

Από την άλλη ο συμπατριώτης του Μιλάντ Μοχαμάντι επειδή είχε μαζί του τη γυναίκα του είχε επιλέξει άλλο εισιτήριο, κατάφερε να αναχωρήσει νωρίς χθες (24/01) το πρωί και πρόλαβε την ταλαιπωρία. Οσον αφορά τον Εχσάν Χατζισαφί, ο Ιρανός παλεύει να φτάσει κάπου να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, ώστε να διαπιστωθεί αν είναι θετικός ή αρνητικός. Οπως διαβάσατε άλλωστε στο Gazzetta.

Από εκεί και πέρα η προσπάθεια αυτή τη στιγμή των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι τι θα γίνει με τα Σπάτα που αυτή την ώρα είναι μη προσβάσιμα και οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να υπάρξει η δυνατότητα να γίνει η προπόνηση της Τετάρτης (26/01) που με τα τωρινά δεδομένα είναι προγραμματισμένη για τις 13.00. Υπενθυμίζεται ότι μετά την οριστικοποίηση της αναβολής του ματς με τον ΠΑΟΚ, στην ΑΕΚ δόθηκε ρεπό την Τρίτη.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.