Header Ads


Δικαίωση ΑΕΚ για τις υποθέσεις Λοτζέσκι, Ματσιούλις και Αγγέλου!

Δικαίωση ΑΕΚ για τις υποθέσεις Λοτζέσκι, Ματσιούλις και Αγγέλου!


Τι αποφάσισε ο Αθλητικός Δικαστής κόντρα στα...ρεπορτάζ - Ποιος πρώην αθλητής της ΑΕΚ χρωστάει λεφτά στην Βασίλισσα!

Παρότι τα... κοράκια είχαν σπεύσει από χθες να προαναγγείλουν την τιμωρία της ΑΕΚ με -1 ή -2 βαθμούς για τις υποθέεις Λοτζέσκι, Ματσιούλις και Αγγέλου, ο αθλητικός δικαστής έβγαλε αθωωτική απόφαση μετά την χθεσινή εκδίκαση όπου την ΑΕΚ εκπροσώπησε νομικά ο Αλέξης Αλεξίου. 

Ο Φωτεινός Καλαφάτης πρόεδρος του μονομελούς πειθαρχικού του ΕΣΑΚΕ εξέτασε τα δεδομένα της υπόθεσης όπως τα παρέθεσε η ΚΑΕ και αποφάσισε πως η ΑΕΚ έχει εξοφλήσει και τους δύο παίκτες. 

Μάλιστα από τον τουρίστα Λοτζέσκι η ΑΕΚ πιθανότατα θα διεκδικήσει και χρήματα αφού δεν πλήρωσε κανένα από τα πρόστιμα που του είχαν επιβληθεί για τα ταξίδια που έκανε, κάποιες φορές, χωρίς άδεια στην Αμερική και οι προσθαφαιρέσεις τις οποίες δέχτηκε ο δικαστής τον φέρνουν να χρωστάει στην ΑΕΚ!

Τέλος σε ότι αφορά τον Βαγγέλη Αγγέλου η ΑΕΚ έχει αναγνωρίσει την οφειλή στον Ελληνα τεχνικό που τέλειωσε με αξιοπρέπεια την περυσινή σεζόν, έχει πληρώσει την πρώτη δόση και είχε αποσταλεί από τον κόουτς επιστολή στον ΕΣΑΚΕ. Η αθώωση για την συγκεκριμένη οφειλή ήταν τυπικό θέμα. 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.