Header Ads


«Το λάθος της ΑΕΚ στον μεταγραφικό σχεδιασμό, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη για μεταγραφή!»

«Το λάθος της ΑΕΚ στον μεταγραφικό σχεδιασμό, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη για μεταγραφή!»


Ακούστε τα όσα ανέφερε ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Γιώργος Τσακίρης.

Τη δική του άποψη για το θέμα της ενίσχυση της ΑΕΚ, με την καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί στη συγκεκριμένη υπόθεση και το ενδεχόμενο να μην αποκτήσει ένα χαφ, κατέθεσε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται πως υπάρχει εξέλιξη που να προμηνύει άμεσα ότι ολοκληρώθηκε κάποια μεταγραφή. Εννοείται ότι όλα είναι ανοικτά, όταν φτάνεις στο τέλος των μεταγραφών. Αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχει αντικειμενικός βαθμός δυσκολίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και αυτά που ισχυρίζονται οι άνθρωποι της ΑΕΚ, δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο. Θα υπάρξει προσθήκη ενός χαφ. Ο κόσμος της ΑΕΚ μπορεί να είναι στα κάγκελα και να έχει δίκιο, αφού για μένα είναι απαράδεκτη η επικοινωνιακή πολιτική της ηγεσίας του αγωνιστικού σχεδιασμού της ομάδας», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Θλίβομαι γιατί μιλάμε για νέους ανθρώπους. Δεν εννοώ τον Ανδρέα Δημάτο, αφού δεν καθορίζει εκείνος την επικοινωνία του αγωνιστικού σχεδιασμού. Δεν λέμε να βγει κάποιος από τους δύο και να πει κάτι για συγκεκριμένο παίκτη, αλλά δεν μπορώ να βλέπω τον Μαλντίνι στη Μίλαν και να αναλύει πώς σκέφτεται να ενισχύσει την ομάδα και στην Ελλάδα να είμαστε ακόμα στο ’80. Είναι πολύ σημαντικό πλέον αυτό. Δεν αφορά μόνο την ΑΕΚ αυτό, για να είμαι δίκαιος», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.