Header Ads


Η νέα ομάδα του Ινσούα μετά την ΑΕΚ!

Η νέα ομάδα του Ινσούα μετά την ΑΕΚ!


Σε ποια ομάδα θα συνεχίζει την καριέρα του ο Ινσούα - Τι ζητάει από την ΑΕΚ, τι απαντάει η Ένωση!
Ένα από τα συμβόλαια τα οποία ήθελε να απαλλαγεί η ΑΕΚ τον Ιανουάριο ήταν αυτό του Εμάνουελ Ινσούα.

Ο δανεισμός του 30χρονου Αργεντινού μπακ στην Αλδοσίβι έληξε και ο παίκτης θα έπρεπε να επιστρέψει στην Ένωση (όπου δεν υπολογιζόταν), έχοντας συμβόλαιο ως το 2023 με ετήσιες απολαβές 400.000 ευρώ.

Η Βελέζ Σάρσφιλντ είναι η ομάδα από την Αργεντινή που θέλει να κάνει δικό της τον Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος είναι ανεπιθύμητος στην ΑΕΚ, καθώς έχει λαμβάνειν 450.000 ευρώ ετησίως έως το καλοκαίρι του 2023. Ωστόσο θέλει να τον αποκτήσει ως ελεύθερο, ενώ εκείνος θέλει επιπροσθέτως να λάβει χρήματα ως αποζημίωση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SPORT24, Ο Αργεντινός αριστερός μπακ, ο οποίος έχει λαμβάνειν περίπου 200.000 ευρώ έως το τέλος της σεζόν βάσει του υπάρχοντος συμβολαίου, αξιώνει ένα ποσό κοντά στα μισά από αυτά τα χρήματα, ώστε να υπογράψει την αποδέσμευσή του. Στην ΑΕΚ ωστόσο, γνωρίζοντας ότι έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, δεν το συζητούν καν για αποζημίωση, ενώ επιπροσθέτως αξιώνουν με τη σειρά τους ένα μικρό ποσό για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Η λογική λέει ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί η χρυσή τομή καθώς και οι δύο πλευρές θέλουν να οδηγηθούν σε διαζύγιο, με την Ένωση πάντως να καίγεται περισσότερο καθώς ο ποδοσφαιριστής ούτως ή άλλως, έχει εξασφαλισμένες υψηλές αποδοχές από την ομάδα, τουλάχιστον για 1,5 έτος ακόμα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.