Header Ads


Η δοκιμή έκπληξη Γιαννίκη για Λαμία!

Η δοκιμή έκπληξη Γιαννίκη για Λαμία!


Τι δοκίμασε ο Αργύρης Γιαννίκης για το ματς της ΑΕΚ με την Λαμία την Τετάρτη!

Η ΑΕΚ κάνει ποδαρικό στο 2022 με εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Λαμία την Τετάρτη και ο Αργύρης Γιαννίκης καταστρώνει τα πλάνα του.

Οσον αφορά τα σχέδια του Αργύρη Γιαννίκη, ο τεχνικός της Ένωσης έκανε την Κυριακή την πρώτη δοκιμή για τον αγώνα στην Φθιώτιδα και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα επιστρέψει μετά από 3 εβδομάδες ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος μπροστά του από δεξιά προς αριστερά θα έχει τους Σβάρνα, Τζαβέλλα, Μήτογλου και Μοχαμάντι.

Λε Ταλέκ και Σιμάνσκι θα είναι το δίδυμο στα χαφ, με τον Πέτρο Μάνταλο μπροστά τους ενώ η επιθετική τριάδα θα αποτελείται από τους Τάνκοβιτς (δεξιά), Αμραμπατ (αριστερά) και Ανσαριφάρντ.

Ο ομογενής τεχνικός της Ένωσης είδε αρκετούς ποδοσφαιριστές να είναι εκτός προπονήσεων λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού που ανακοινώθηκαν στις 31 Δεκεμβρίου και τον Όγκνιεν Βράνιες να είναι τιμωρημένος, επομένως είναι αναγκασμένος να παρατάξει μια ενδεκάδα με αλλαγές, ενόψει και του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ την επόμενη Κυριακή.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.