Header Ads


«Δανεικός στην ΑΕΚ ο Μπαλάντα με οψιόν αγοράς»

«Δανεικός στην ΑΕΚ ο Μπαλάντα με οψιόν αγοράς»


Ο Εντερ Μπαλάντα βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ - Τι αναφέρουν στο Βέλγιο για τον Κολομβιανό χαφ!

Ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ βρίσκεται ο Εντερ Μπαλάντα της Κλαμπ Μπριζ!

Η Ενωση παλεύει για να ολοκληρώσει, έστω και καθυστερημένα, την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου που θα καλύψει το κενό που υπάρχει στον άξονα και έχει κεντράρει στον Κολομβιανό μέσο της Κλαμπ Μπριζ.

Η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Μπαλάντα δεν βρίσκεται στα πλάνα του νέου προπονητή της Κλαμπ Μπριζ, του 49χρονου Ολλανδού Αλφρεντ Σρόιντερ, κάτι που φάνηκε και στο πρόσφατο παιχνίδι με την Σταντάρ Λιέγης όταν ο Μπαλάντα δεν αγωνίστηκε ούτε καν ως αλλαγή και το οποίο αναφέρουν και πληροφορίες από το Βέλγιο.

Οι άνθρωποι της Ενωσης θεωρούν ότι ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής μπορεί να κάνει την διαφορά εφόσον αποκτηθεί και ψάχνουν να βρουν τον τρόπο για να επέλθει συμφωνία με τον βελγικό σύλλογο, πιθανότατα με την μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς. Στην συμφωνία θα μπορούσε να βοηθήσει και ο μάνατζερ των Στίβεν Τσούμπερ και Ντάρκο Γέβτιτς, ο οποίος εκπροσωπεί και τον νέο προπονητή της Κλαμπ Μπριζ.

Την ίδια στιγμή, δημοσίευμα της βελγικής ιστοσελίδας voetbalbelgie.be επιβεβαιώνει το ότι ο Μπαλάντα δεν βρίσκεται στα πλάνα του Σρόιντερ.

Το δημοσίευμα για τον Μπαλάντα

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει: «Μετά την έλευση του Αλφρεντ Σρόιντερ, ο Εντερ Μπαλάντα έχασε τη θέση βασικού στην Κλαμπ Μπριζ. Δεν αγωνίστηκε ούτε κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης.

Ο Σρόιντερ επέλεξε στο αρχικό σχήμα τους Βόρμερ, Ριτς και Βανάκεν ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπούχαναν αντικατέστησε τον Ριτς.

Η ΑΕΚ της Αθήνας θα μπορούσε να δώσει λύση στο ζήτημα με δανεισμό του παίκτη και οψιόν αγοράς».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.