Header Ads


«Σφήνα» από Γαλλία για Ντανίλο Μπαρμπόσα!

«Σφήνα» από Γαλλία για Ντανίλο Μπαρμπόσα!


Το σίριαλ με Ντανίλο Μπαρμπόσα φαίνεται πως δεν θα έχει ευτυχή κατάληξη για την ΑΕΚ - Στρέφεται και σε εναλλακτικές επιλογές η Ένωση
Η ΑΕΚ επιμένει για τον Ντανίλο Μπαρμπόσα, ωστόσο… δεν παίζει μόνη της πλέον.

Ο Βραζιλιάνος είναι ο παίκτης που αναμφίβολα έχει σηκώσει τη μεγαλύτερη…σκόνη στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της Ενωσης με φόντο το παζάρι του Ιανουαρίου.

Μέχρι στιγμής όσα γνωρίζαμε, αφορούσαν αποκλειστικά το ενδιαφέρον των κιτρινόμαυρων και της Παλμέιρας, στην οποία ο παίκτης δεν ήθελε να επιστρέψει, από τη στιγμή που ο στόχος του ήταν να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Ωστόσο πλέον, σύμφωνα με την «Ώρα», παρ’ όλο που η ΑΕΚ παραμένει σε ανοιχτή γραμμή με τους εκπροσώπους του παίκτη, εξετάζει ήδη δύο εναλλακτικές, από τη στιγμή που ο Μπαρμπόσα έχει μπει στα ραντάρ γαλλικής ομάδας.

Ποιος είναι ο Ντανίλο Μπαρμπόσα

Γεννημένος στις 28 Φεβρουαρίου του 1996 στο Σιμόες Φίλο της Μπαΐα, ο Ντανίλο Μπαρμπόσα πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της Βάσκο Ντα Γκάμα, με την οποία στη συνέχεια υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Το καλοκαίρι του 2014 πήρε την πρώτη του μεγάλη μεταγραφή στην Μπράγκα, της οποίας υπήρξε παίκτης μέχρι το 2018, αλλά μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια προέκυψαν αρκετοί δανεισμοί σε Βαλένθια, Μπενφίκα και Σταντάρ Λιέγης.

Στην Μπράγκα είχε δύο «γεμάτες» σεζόν (2014-15, 2017-18), στις οποίες συνολικά μέτρησε 6 γκολ και 7 ασίστ σε 74 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Από εκεί και πέρα ως δανεικός, στη Βαλένθια κατέγραψε 34 εμφανίσεις (3 ασίστ), στη Μπενφίκα 5 (1 γκολ) και στη Σταντάρ Λιέγης 6.

Το καλοκαίρι του 2018 η πορτογαλική ομάδα τον παραχώρησε με κανονική μεταγραφή στη Νις, βάζοντας στα ταμεία της το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Στη γαλλική ομάδα είχε δύο καλές σεζόν (2018-19, 2019/20), καταγράφοντας 49 συμμετοχές, ενώ την τελευταία (2020-21) αγωνίστηκε μόλις 4 φορές.

Έτσι, τον Μάρτιο του 2021 παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Παλμέιρας, με τη φανέλα της οποίας αγωνίζεται μέχρι και σήμερα, μετρώντας έως τώρα 28 εμφανίσεις, 1 γκολ και 2 ασίστ. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως σε διεθνή επίπεδο μετράει 14 συμμετοχές με τη φανέλα της Κ17 και της Κ20 της εθνικής Βραζιλίας, ενώ ήταν αρχηγός της δεύτερης, που έφτασε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2015.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.