Header Ads


Στη λίστα της ΑΕΚ ο Περέα!

Στη λίστα της ΑΕΚ ο Περέα!


Ο 21χρονος Κολομβιανός του ΠΑΣ Γιάννινα Χουάν Χοσέ Περέα είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ για την ενίσχυση της στα άκρα της επίθεσης!

Η ΑΕΚ έχει μεγάλη ανάγκη από ενίσχυση στα χαφ, αλλά δεδομένα τσεκάρει και περιπτώσεις στόπερ και αριστερών ακραίων επιθετικών στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Και αυτό διότι μπορεί να προκύψουν… καραμπόλες από πιθανές αποχωρήσεις εντός Ιανουαρίου και να υπάρξει ανάγκη για μεταγραφές εντός του μηνός. Η Ενωση βλέπει την πρόθεση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς να βρει ομάδα με χρόνο και χώρο, καθώς στην ΑΕΚ με την παρουσία Τσούμπερ–Αμραμπατ–Γκαρσία δεν καταφέρνει να χωρέσει στην 11άδα και αγωνίζεται συνήθως ως αλλαγή. Έτσι ο ατζέντης του αναζητά κάτι καλύτερο στην αγορά, με την Σλατσκ Βρότσλαβ να είναι μία από αυτές που έχουν ενδιαφερθεί για τον Σουηδό επιθετικό που έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια με την Ενωση.

Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ όπως σας είχε αποκαλύψει το Sportime τσεκάρει έντονα την ελληνική αγορά για ακραίο επιθετικό. Και αυτός είναι ο Χουάν Χοσέ Περέα που αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα και αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις με την ταχύτητα του, την ταχυδύναμη και την ένταση του και ταιριάζει αρκετά στο πλάνο του Αργύρη Γιαννίκη. Μία περίπτωση άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση για τα αγωνιστικά στοιχεία του παίκτη και το «πακέτο» της χαμηλής τιμής και της προοπτικής λόγω ηλικίας.

Ποιός είναι ο Περέα των 100.000 ευρώ

Ο 22χρονος Περέα έχει ύψος 1,81μ. και αγωνίζεται τόσο στην κορυφή όσο και στα πλάγια της επίθεσης.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απέκτησε τον Κολομβιανό το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό, με τη συνεργασία τους να διαρκεί έως το καλοκαίρι του 2024. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 15 αναμετρήσεις έχοντας 4 γκολ και 4 ασίστ ενώ πέρυσι με τη φανέλα του Βόλου είχε 31 συμμετοχές με 3 γκολ και 1 ασίστ. Τη σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο είχε 28 συμμετοχές με 3 γκολ και 1 ασίστ. Πριν ήταν στην U19 της Πόρτο και την Escofutuper.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έκανε το καλοκαίρι το «δρομολόγιο» Λεωφόρο-Ζωσιμάδες έναντι ενός ποσού που υπολογίζεται στα 100.000 ευρώ, ενώ το «τριφύλλι» διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης. Μέχρι στιγμής έχει βρει στη σεζόν 4 φορές δίχτυα, ενώ στο προσωπικό του κοντέρ υπάρχουν και 2 κερδισμένα πέναλτι που έγιναν γκολ αλλά δεν εκτέλεσε εκείνος.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.