Header Ads


Η τελευταία δοκιμή Γιαννίκη για Παναιτωλικό!

Η τελευταία δοκιμή Γιαννίκη για Παναιτωλικό!


Δοκιμή με...ενδιαφέρον από Γιαννίκη - Εκτός με Παναιτωλικό οι Σιμάνσκι, Στάνκοβιτς και Αραούχο!
Η ΑΕΚ κέρδισε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με 0-2 μέσα στη Λαμία και η διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό είναι πλέον στο –9, μετά την γκέλα του τελευταίου.

Ο Αργύρης Γιαννίκης έχει να διαχειριστεί ξανά απουσίες για το Κυριακάτικο (17:15) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Σιμάνσκι είναι τιμωρημένος, ο Στάνκοβιτς είναι ανέτοιμος, ενώ ο Αραούχο έχει προβλήματα στη μέση. Και έτσι οι δοκιμές του στα Σπάτα είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις προηγούμενες ημέρες.

Ο προπονητής της ΑΕΚ δοκίμασε στα Σπάτα τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, με τον Σβάρνα δεξιά στην άμυνα, ενώ αργότερα έπαιξε και ο Μισελέν. Αριστερά ήταν ο Μοχαμάντι, ενώ στο κέντρο της άμυνας αγωνίστηκαν οι Τζαβέλλας και Βράνιες. Στα χαφ δίπλα στον Σιμόες ήταν ο Λε Ταλέκ, πιθανότατα για περισσότερη αμυντική ασφάλεια στους «κιτρινόμαυρους», ενώ στην επίθεση στα άκρα έπαιξαν ο Αμραμπατ και ο Γκαρσία, ο Μάνταλος σε θέση οργανωτή και φορ ο Ανσαριφάρντ.

Ο Τσούμπερ έμεινε εκτός αφού έχει χάσει πάρα πολλές προπονήσεις από τα Χριστούγεννα. Εν συνεχεία ο Γιαννίκης έκανε κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα, αλλά δίχως να συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες για να ξεκινήσουν. Οπως ο Αμραμπατ σε θέση φορ, όπως έκανε στο ματς με την Λαμία στα τελευταία λεπτά.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.