Header Ads


Γαλατασαράι-Τραμπζονσπόρ 1-2: Επική ανατροπή με Μπακασέτα σε 5 λεπτά στο 90'! (vid)

Γαλατασαράι-Τραμπζονσπόρ 1-2: Επική ανατροπή με Μπακασέτα σε 5 λεπτά στο 90'! (vid)


Με τον Τάσο Μπακασέτα να ανοίγει τον δρόμο της ανατροπής με υπέροχο διαγώνιο σουτ στο 84' , η Τραμπζονσπόρ έφυγε με σπουδαίο διπλό από την Κωνσταντινούπολη και την έδρα της Γαλατάσαραϊ (1-2)!

Πολύ σκληρή για να... πεθάνει αποδείχθηκε η Τραμπζονσπόρ που χάρη στον «άστρο» του Τάσο Μπακασέτα έφτασε σε μια απίστευτη ανατροπή επί της Γαλατάσαραϊ (1-2), φεύγοντας από την Κωνσταντινούπολη με τεράστιο διπλό!

Η ομάδα της Τραπεζούντας βρισκόταν πολύ κοντά στην τρίτη διαδοχική γκέλα της στο πρωτάθλημα, όταν ο Τσικαλντάου έβαλε σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους στο 31ο λεπτό. Ένα προβάδισμα που η Γαλατάσαραϊ κρατούσε με σχετική άνεση μέχρι και το 84ο λεπτό!

Σε εκείνο το σημείο, ο 28χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός πήρε την κατάσταση στα χέρια του και με ένα δυνατό διαγώνιο σουτ στην κίνηση έφερε το ματς στα ίσα, δίνοντας το σύνθημα της αντεπίθεσης!

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε με τη συμπλήρωση των 90', με τον Βίσκα να εκμεταλλεύεται το τραγικό λάθος των γηπεδούχων διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Αποτέλεσμα που κράτησε την Τραμπζονσπόρ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στο +9 από τη δεύτερη Κόνιασπορ!

Να σημειωθεί, πως με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Μανώλης Σιώπης, βοηθώντας και εκείνος σημαντικά με τα τρεξίματά του στον χώρο της μεσαίας γραμμής.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.