Header Ads


To νέο ρεκόρ Τσιντώτα στην ΑΕΚ μετά από 22 μήνες!

To νέο ρεκόρ Τσιντώτα στην ΑΕΚ μετά από 22 μήνες!


Ο Παναγιώτης Τσιντώτας επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια και έφερε... ρεκόρ στο μηδέν στην άμυνα της ΑΕΚ μετά από πολύ καιρό!

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας στην 4η συμμετοχή του με την ΑΕΚ φέτος έσπασε ρεκόρ 22 μηνών.

Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ κράτησε το μηδέν στην άμυνα για ακόμη ένα παιχνίδι.

Η χθεσινή νίκη επί του Ιωνικού στη Νίκαια (0-1) ήταν το τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι της ΑΕΚ στο οποίο κράτησε απαραβίαστη την εστία της. Είχαν προηγηθεί οι αγώνες με Κηφισιά για το Κύπελλο στο ΟΑΚΑ (4-0), Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ  (1-0) και Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία (0-0) για το πρωτάθλημα. Εκτός του ματς με τον ΠΑΟ που αγωνίστηκε βασικός ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια έπαιξε ο Παναγιώτης Τσιντώτας κάτω από τα δοκάρια με πολύ καλές και σταθερές εμφανίσεις.

Ανάλογο σερί χωρίς να δεχτεί γκολ είχε να «γράψει» η ΑΕΚ εδώ και περίπου 22 μήνες. Τότε, στο διάστημα μεταξύ 9 και 23 Φεβρουαρίου είχε τέσσερις νίκες, επί Παναθηναϊκού (1-0), Άρη (0-1) και ΟΦΗ (3-0) για το πρωτάθλημα κερδίζοντας ενδιάμεσα και τον Παναιτωλικό (4-0) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Μεγαλύτερο τέτοιο σερί είχε να δει η ΑΕΚ από τη χρονιά που κατέκτησε το πρωτάθλημα (2017/18), όταν μέτρησε οκτώ διαδοχικά παιχνίδια χωρίς να δεχτεί γκολ, πριν να χάσει στον τελικό του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ (0-2). Σε εκείνο το σερί είχε αντιμετωπίσει Πανιώνιο (1-0). ΠΑΟΚ (το ματς που διακόπηκε το πήρε 0-3 στα χαρτιά, αλλά ως τα τελευταία λεπτά ήταν στο 0-0), Παναθηναϊκό (3-0), Πλατανιά (0-1), ΑΕΛ (1-0), Λεβαδειακό (2-0), Κέρκυρα (0-0) και Απόλλων Σμύρνης (0-1).

Αν η ΑΕΚ καταφέρει να διατηρήσει το σερί με μηδέν στην άμυνα θα το δούμε στα επόμενα παιχνίδια της.

Τη Δευτέρα με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ για την Super League και την Πέμπτη με την Κηφισιά στην Καισαριανή για το Κύπελλο Ελλάδος.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.