Header Ads


Ετοιμάζεται για μεγάλη μεταγραφή ο Αθανασιάδης!

Ετοιμάζεται για μεγάλη μεταγραφή ο Αθανασιάδης!


Η 11άδα που είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα, σύμφωνα με το ESPΝ, συμπεριλαμβάνει και τον Έλληνα γκολκίπερ που διαπρέπει με την Σέριφ και το μέλλον του οποίου ελέγχεται απόλυτα από την ΑΕΚ!

Με Γιώργο Αθανασιάδη η «11άδα που είναι έτοιμη για το μεγάλο βήμα», σύμφωνα με το ESPN!

Συγκεκριμένα, το κορυφαίο δίκτυο, αφιερώνει ένα θέμα σε ποδοσφαιριστές που τράβηξαν τα βλέμματα και μέσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Έλληνας γκολκίπερ που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Σέριφ και ειδικότερα στο Champions League όπου έχει τη ματσάρα στο Santiago Bernabeue κόντρα στη Ρεάλ

Η βραζιλιάνικη έκδοση του ESPN τονίζει πως ο Αθανασιάδης είναι ο τερματοφύλακας που μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα και σημειώνει «Δέχθηκε 28 σουτ σε εκείνο το ματς με την Ρεάλ, τα 11 πήγαν στο στόχο. Ηταν επίσης καθοριστικός έτσι ώστε η Σέριφ να μπει στη φάση των ομίλων». 

Θυμίζουμε πως το μέλλον του Αθανασιάδη ελέγχεται απόλυτα από την ΑΕΚ αφού δεν υπάρχει οψιόν από πλευράς Σέριφ. 

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, το καλοκαίρι που υπήρξε συμφωνία για τον δανεισμό, η ΑΕΚ ζήτησε να μπει ως οψιόν αγοράς ένα μεγάλο ποσό, η Σέριφ δεν το δέχτηκε και οι δύο πλευρές είπαν να τα... ξαναπούν το καλοκαίρι, κάτι που όπως φαίνεται βγαίνει σε καλό για την Ένωση αφού ο Έλληνας γκολκίπερ πραγματοποιεί τρομερές εμφανίσεις και ανεβάζει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο καθημερινά.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.