Header Ads


Τέλος ο Αμπασκάλ από τον Βόλο!

Τέλος ο Αμπασκάλ από τον Βόλο!


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βόλος έλυσε τη συνεργασία του με τον Γκιγέρμο Αμπασκάλ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό, κάτι που ήρθε να επιβεβαιώσει η ανακοίνωση της ΠΑΕ λίγο αργότερα!

Παρελθόν αποτελεί ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ από την τεχνική ηγεσία του Βόλου, όπως αποφασίστηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, Βόλος και Αμπασκάλ συμφώνησαν να λύσουν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει έπειτα από τη νέα ήττα που γνώρισε η ομάδα της Μαγνησίας, η οποία συνδυάστηκε με κακή εμφάνιση.

Το μόνο που απέμενε ήταν η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος που θα επιβεβαίωνε το «διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών. 

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασία της με τον Ισπανό τεχνικό Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, στον οποίο εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», ανέφερε σχετικά η επίσημη ενημέρωση του συλλόγου.

Ο Αμπασκάλ αποχωρεί από τον πάγκο του Βόλου μετά από 11 παιχνίδια, έχοντας τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και έξι ήττες. 

Παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα του Βόλου με τον 32χρονο τεχνικό στον πάγκο που εντυπωσίασε άπαντες, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. 

Μπορεί ο Βόλος απέναντι σε μεγάλες ομάδες, όπως η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός και ο Άρης να στάθηκε στο ύψος του παρά τα αρνητικά αποτελέσματα, όμως η γενικότερη εικόνα εδώ και ένα μήνα ήταν σε πολύ χαμηλά επίπεδα, με την ανασταλτική λειτουργεία να πληγώνει την ομάδα.

Ο προβληματισμός προς το πρόσωπο του Αμπασκάλ είχε ξεκινήσει από την εντός έδρας ήττα με 0-2 από τον ΟΦΗ, ωστόσο του δόθηκε χρόνος προκειμένου να αντιστρέψει το κλίμα. 

Η εικόνα του Βόλου και η νέα ήττα όμως από τον Παναιτωλικό έφεραν τα πράγματα σε αδιέξοδο με τον Ισπανό προπονητή, ο οποίος αφήνει την ομάδα της Μαγνησίας έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, αγνοώντας τη νίκη από τις αρχές Οκτωβρίου.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.