Header Ads


Στοίχημα: Με “όπλα” παράδοση και έδρα η Μπέρνλι

Στοίχημα: Με “όπλα” παράδοση και έδρα η Μπέρνλι


 
Σαββατοκύριακο θυμίζει το σημερινό κουπόνι οπαπ της Τετάρτης (15/12) με εμβόλιμες αγωνιστικές σε Πρέμιερ Λιγκ και Μπουντεσλίγκα, δράση στο ελληνικό πρωτάθλημα και δυνατά παιχνίδια Κυπέλλου σε Ισπανία και Ιταλία. Η σημερινή μας πρόταση έρχεται από Αγγλία και την αναμέτρηση Μπέρνλι - Γουότφορντ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω και την οποία μπορείτε στη στοιχημαν.
 
Δεν πήρε το αποτέλεσμα που θα ήθελε στο εντός έδρας ματς με τη Γουέστ Χαμ την περασμένη Κυριακή η Μπέρνλι, που έμεινε στο 0-0. Είχε ανάγκη τον βαθμό, έπειτα απ’ την εκτός έδρας ήττα στο ντέρμπι παραμονής με τη Νιουκάστλ. Είχε προηγηθεί αήττητο σερί πέντε αγώνων για την ομάδα του Ντάις (1-4-0), η νίκη επί της νεοφώτιστης Μπρέντφορντ με σκορ 3-1 εντός έδρας είναι η μοναδική στο φετινό πρωτάθλημα, με 11 πόντους είναι στην τελευταία τριάδα της βαθμολογίας και το -2 απ’ τη Γουότφορντ.
 
“Πικρή” ήττα με 2-1 από την Μπρέντφορντ γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Γουότφορντ. Ήταν η έκτη ήττα στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές, είχαν προηγηθεί εκείνες κόντρα σε Μάντσεστερ Σίτι (1-3 εντός), Τσέλσι (1-2 εντός), Λέστερ (4-2 εκτός), Σαουθάμπτον (0-1 εντός) και Άρσεναλ (1-0 εκτός), στο μεσοδιάστημα επικράτησε 4-1 εντός έδρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχει σήμερα δύσκολη αποστολή, καθώς κέρδισε μόλις ένα απ’ τα 12 τελευταία εκτός έδρας ματς με την Μπέρνλι σε επίπεδο πρωταθλήματος (1-4-7).
 
Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.