Header Ads


Μανωλάς: «Βαριά η φανέλα, βαθιά μέσα στην καρδιά μου ο Ολυμπιακός»

Μανωλάς: «Βαριά η φανέλα, βαθιά μέσα στην καρδιά μου ο Ολυμπιακός»


Ο Κώστας Μανωλάς ήταν καλεσμένος σε αθλητική εκπομπή όπου εξέφρασε τα συναισθήματά του για τον Ολυμπιακό και μίλησε για τους στόχους του «πουλώντας» το γνωστό οπαδιλίκι στο...γνωστό ακροατήριο!

Ο Μανωλάς μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE επισήμανε για:

Τη σχέση του με τον Ολυμπιακό: Πάντα ο Ολυμπιακός ήταν μες στην καρδιά μου. Πάντα είχα επαφή με τον πρόεδρο. Ο Ολυμπιακός από τη μέρα που πήγα σε αυτήν την ομάδα μπήκε βαθιά στην καρδιά μου.

Το εάν περίμενε τόσο κόσμο ως υποδοχή: Δεν μπορούσα να φανταστώ τόσο κόσμο. Αυτό δείχνει την μεγάλη αγάπη του κόσμου. Αυτό είναι και μία μεγάλη ευθύνη (η υποδοχή αυτή του κόσμου). Είναι βαριά η φανέλα του Ολυμπιακού.

Το τι θα ήθελε να κάνει στον Ολυμπιακό, το εάν νιώθει ότι άφησε μία δουλειά στη μέση και τι στόχους έχει: Σαν ποδοσφαιριστής δεν πρέπει να επαναπαύεσαι. Είμαι 30 χρόνων. Δεν είμαι 21 ή 22 όταν είχα έρθει. Έχω πιο πολύ εμπειρία και θα πρέπει να βοηθήσω και στα αποδυτήρια στα νέα παιδιά για να καταλάβουν το τι σημαίνει Ολυμπιακός. Από την πλευρά μου να δώσω το κάτι παραπάνω.

Το ματς με τη Λαμία: Θα μπορούσε να ήταν και πιο μεγάλο το σκορ. Σημασία έχουν οι 3 πόντοι. Η ομάδα θα είναι στο +8 από την ΑΕΚ. Ευελπιστούμε στο +11.

Τον Ολυμπιακό: Ο Ολυμπιακός έχει το καλύτερο υλικό στην Ελλάδα. Βλέπουμε τη διαφορά που έχει πάρει. Στο α' μέρος δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες. Στο 2ο μέρος δεν είχε τόσο καλή εικόνα αλλά είναι λογικό. Τα παιδιά άρχισαν από 9 Ιουνίου. Υπάρχει κούραση. Ο παίκτης πρέπει να μπαίνει με την ίδια νοοτροπία. Θα υπάρξουν και μέρες που δεν θα είσαι καλός. Ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα στο σκορ και με την εμπειρία του το κράτησε.

Τον Ελ Αραμπί και το πότε θα είναι έτοιμος: Ο Ελ Αραμπί είναι ένας σκόρερ. Ένα φορ περιοχής που την ευκαιρία θα την κάνει γκολ. Να τα εκατοστήσει. Εγώ δουλεύω. Είχα ένα διάστημα αποχής. Είχα έναν μικροτραυματισμό. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα είμαι έτοιμος.

Το εάν θα έδινε ένα φιλί κάπου μετά το ματς στα αποδυτήρια: Θα το έδινα στον Ελ Αραμπί γιατί είναι σκόρερ.

Τον Λαλά: Είναι ένας παίκτης με ταχύτητα και που έχει καλή φυσική κατάσταση. Ανεβοκατεβαίνει τη δεξιά πλευρά.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.