Header Ads


Πλεύρης: «Χάρηκα για τη νίκη του Ολυμπιακού, λυπήθηκα για την εικόνα του γηπέδου»

Πλεύρης: «Χάρηκα για τη νίκη του Ολυμπιακού, λυπήθηκα για την εικόνα του γηπέδου»


Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ανακοίνωσε πως μετά τις 3 Ιανουαρίου, στα γήπεδα είτε θα υπάρχει ένα μικρό ποσοστό φιλάθλων είτε άδειες εξέδρες.
Για τα μέτρα που έρχονται στα γήπεδα από τις 3 Ιανουαρίου μίλησε ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ανακοινώνοντας πως θα πάμε είτε σε ένα μικρό ποσοστό προσέλευσης φιλάθλων στους αθλητικούς χώρους είτε σε άδειες εξέδρες.

Ο Θάνος Πλεύρης, πιο συγκεκριμένα, είπε στην πρωινή εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του Open: «Όσοι είδαν την χτεσινή εικόνα στο μπάσκετ σίγουρα στεναχωρήθηκαν. Μιλάω για τον αγώνα μπάσκετ. Όσοι είδαμε χτες τον αγώνα μπάσκετ δεν χαρήκαμε με την εικόνα του γηπέδου, που δεν τηρείται κανένα μέτρο, τη μέρα που ανακοινώθηκαν νέα μέτρα. Μπαίνουν εμβολιασμένοι αλλά δεν φοράνε μάσκα. Δεν καταλαβαίνω, προτιμούν οι φίλαθλοι να βλέπουν από την τηλεόραση την ομάδα τους και όχι από το γήπεδο;».
Στη συνέχεια ο Θάνος Πλεύρης ανέφερε: «Είμαι φιλαθλος του Ολυμπιακού και χάρηκα για τη νίκη αλλά λυπήθηκα σαν Υπουργός που δεν φορούσαν μάσκα. Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα, από 3 Γενάρη θα πάμε σε ένα μικρό ποσοστό φιλάθλων στα γήπεδα είτε καθόλου. Θα βλέπουν είτε τηλεοπτικά την ομάδα τους είτε σε μικρό ποσοστό στα γήπεδα.

Και είναι κρίμα, γιατί ένα 50%-60% φιλάθλων τηρούν τα μέτρα και δεν πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί».

Ο Υπουργός Υγείας ανέφερε μάλιστα πως «οι ΠΑΕ και ΚΑΕ έχουν ευθύνη για τον έλεγχο των εμβολιασμένων που μπαίνουν στα γήπεδά τους. Θεωρώ θα πάρουν το μήνυμα».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.