Header Ads


Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Γιαννιώτας!

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Γιαννιώτας!


Ποια ομάδα φέρνει στην Ελλάδα ξανά τον Γιάννη Γιαννιώτα - Για ποια ομάδα επιστρέφει μετά το πέρασμα του από την ΑΕΚ!
Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Έλληνα άσου, το... ψηστήρι από δύο Σουπερλιγκάτες ομάδες και Κύπρο και παρουσιάζει την  πλούσια λίστα με τους free agents και οι θέσεις των Ελλήνων παικτών.  

Ο Γιάννης Γιαννιώτας συνεχίζει να είναι μέλος μιας μεγάλης και (ομολογουμένως) πολύ ποιοτικής/πλούσιας λίστας, των λεγόμενων free agents ποδοσφαιριστών. 

Μάλιστα για πρώτη φορά από το περασμένο καλοκαίρι η εν λόγω λίστα είχε τόσο μεγάλα ή γνωστά ονόματα (βέβαια στην πορεία, από τον Σεπτέμβριο μέχρι τώρα κάποια διαγράφηκαν αφού έκλεισαν σε ομάδες και σε πρωταθλήματα που το "παράθυρο" παρέμενε ανοικτό) και με υψηλή χρηματιστηριακή αξία.

Λίγο πριν από την επίσημη έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο πιο ακριβός παίκτης που κυκλοφορεί ελεύθερος είναι ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ρικάρντο Γκουλάρτ (6.000.000 ευρώ) ενώ στην 12αδα ακολουθούν κατά σειρά οι : Παουλίνιο (χαφ/5.000.000), Ρομέρο (εξτρέμ/5.000.000), Οσκαρ (μεσοεπιθετικός/4.000.000), Φερνάντο (α.χαφ/3.500.000), Γκρενιέ (χαφ/3.000.000), Μπενίτο (αρ.μπακ/2.500.000), Μπεν Αρφά (χαφ/2.000.000), Σιντνει (στόπερ/2 εκ.), Γουίλσιρ (χαφ/2 εκ.), Μανγκαλά (στόπερ/2 εκ.), Μπενταλέμπ (χαφ/1,8 εκ.), Φακούντο Φερέϊρα (φορ/1,7 εκ.)!!

Αντιλαμβάνεστε από τα παραπάνω ονόματα γιατί, για παράδειγμα ο Γιάννης Γιαννιώτας (που έχει περάσει από Άρη, Φορτούνα Ντύσελντορφ, Αστέρα, Ολυμπιακό, Βαγιαδολίδ, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ, Απόλλων Λεμεσσού), των 500.000 ευρώ σημερινή χρηματιστηριακή αξία, είναι Νο 129 στην σχετική λίστα των free agent.

Με τον μοναδικό Έλληνα που βρίσκεται στην πρώτη 25άδα να είναι ο Δημήτρης Σιόβας (1.500.000). Για τον οποίο παρεμπιπτόντως λέγεται πως συζητάει με ομάδες απο Μεξικό, Τουρκία και Ισπανία (αν και τα λεφτά εκεί είναι πολύ λιγότερα από όσα έπαιρνε στην Ουέσκα ή ζητούσε μετά).

Είναι αλήθεια πως ο Γιάννης Γιαννιώτας το καλοκαίρι απέρριψε προτάσεις από Super League, Τουρκία, Βέλγιο, Ολλανδία βάζοντας ψηλά τον πήχη. Όπως και οτι προσπάθησε και τότε αλλά και τώρα να επιστρέψει στην πρώτη του ομάδα, δηλαδή τον Άρη που τον αγαπάει και είναι δημοφιλής στους οπαδούς του. Είναι η μεγάλη επιθυμία του...

Επαφές έχουν ήδη γίνει, τόσο ο Καρυπίδης όσο και ο Μάντζιος είναι θετικοί στην επιστροφή του free Γιαννιώτα, με το αφεντικό του Άρη ουσιαστικά τα έχουν βρει (οικονομικό, χρονική διάρκεια) αλλά η δουλειά ξαφνικά ... κάπου κόλλησε. 

Ακούγεται πως ο Άκης Μάντζιος έχει ζητήσει πρώτα να φύγουν κάποιοι από τους παίκτες που δεν υπολογίζονται και πατάνε στα συμβόλαια τους (Χαϊροβιτς, Μήτρογλου, Ντουάρτε) και μετά να προχωρήσουν στην προσθήκη/ενσωμάτωση του 28χρονου winger. Kι αυτό αφού οι 29 παίκτες που ηδη υπάρχουν στο ρόστερ των "κιτρινων" κάνουν δύσκολη την καθημερινή... ζωή/δουλειά του κόουτς στις προπονήσεις.

Ο Γιαννιώτας φέρεται, λοιπόν, να περιμένει το... πράσινο απο τον Άρη κι ενώ στο ρεπορτάζ των "κιτρινων" παρέλασαν ονόματα πρώην παικτών του που αγωνίζονται στις ίδιες θέσεις, όπως του Φετφατζίδη και του Σίλβα.

Την ώρα πάντως που η μετακίνηση/επιστροφή του Γιάννη Γιαννιώτα στο "Βικελίδης" φαίνεται πως προς το παρόν έχει μπει στον "πάγο", εμφανίστηκε τριπλό ενδιαφέρον για τον πρώην διεθνή ακραίο επιθετικό. Συγκεκριμένα,  δυο ελληνικές ομάδες και μια κυπριακή έχουν κάνει δυνατό μπάσιμο!!

Ονόματα και... διευθύνσεις δεν διέρρευσαν, ίσως επειδή υπάρχουν ακόμη δυο ματς πρωταθλήματος μέχρι την διακοπή λόγω εορτών. Η μια πάντως Σουπερλιγκάτη ομάδα  που είναι πολύ ζεστή για τον Γιαννιώτα, φιγουράρει στην πρώτη 10άδα της βαθμολογίας ενώ η άλλη δίνει την μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Να συμπληρώσω εδώ πως ήδη ο Γιαννιώτας φέρεται να έχει απορρίψει (το προηγούμενο διάστημα) πρόταση από άλλη ομάδα της Super League (όπως το καλοκαίρι έριξε "χυλόπιτα" σε Βέστερλο και Μπούρσασπορ) ενώ προσπαθούν να τον ψήσουν να επιστρέψει και στην Κύπρο (μετά την ΑΕΚ και μέχρι το περασμένο καλοκαίρι ήταν στον Απόλλων Λεμεσσού). 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.