Header Ads


Ο Αυγενάκης θέλει κεκλεισμένων ΑΕΚ-Παναθηναϊκός!

Ο Αυγενάκης θέλει κεκλεισμένων ΑΕΚ-Παναθηναϊκός!


Απίστευτες μεθοδεύσεις από Αυγενάκη - Το σχέδιο Αυγενάκη και...Ολυμπιακού για να υποδεχθεί η ΑΕΚ κεκλεισμένων τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ - Η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να κλείσει τα γήπεδα ξανά!
Η μεθόδευση πέτυχε. Και το πλάνο του Λευτέρη Αυγενάκη να οδηγήσει σε αναβολή το ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟ, εξυπηρετώντας τα ερυθρόλευκα συμφέροντα, που έχουν πλέον ουρά πράσινης απόχρωσης, είναι γεγονός. 

Το ντέρμπι της Κυριακής αναβλήθηκε λοιπόν είναι δεδομένο. Απλά μένει το τυπικό. Που όπως φαίνεται θα έρθει από τον Αυγενάκη την ώρα του αγώνα με την Κηφισιά για να περάσει πιο... μαλακα. Έχει φτιάξει το σχέδιο του μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια! Το πως φτάσαμε στην αναβολή, έχει από πίσω χοντρό παρασκήνιο με πρωταγωνιστή τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Και ποιος ήταν στόχος του; Με βάση την εντολή, προφανώς, που έλαβε; Ντέρμπι την Τετάρτη σε άδειο ΟΑΚΑ. Και πως μπορεί να γίνει αυτό; Υπάρχει πληροφορία λοιπόν,σε Λίγκα, ομάδες, και φυσικά στην ΓΓΑ, πως την προσεχή Τρίτη η κυβέρνηση θα αποφασίσει να κλείσει τα γήπεδα από κόσμο!!! Κάπως έτσι βγαίνει νόημα και εξηγείται η μεθόδευση, όπου η Αστυνομία ξαφνικά θυμήθηκε Γρηγορόπουλο – Πάππα και από εκεί και πέρα οι διαδικασίες έτρεξαν… φαστ-τρακ από τον Αυγενάκη για να πετύχει την εντολή που έλαβε.

Προφανώς, όλη αυτή η ιστορία έχει προκαλέσει τεράστια οργή στην ΑΕΚ, η οποία όπως διαβάσατε και νωρίτερα, πρότεινε λύσεις για να μην αναβληθεί το ντέρμπι, αφού δέχτηκε να αλλάξει και η ώρα, αφού πάνω απ’ όλα σέβεται τον κόσμο της ο οποίος έχει αγοράσει εισιτήρια από την επαρχία και όχι μόνο. Όπως αποδείχτηκε ωστόσο, το… πλάνο αναβολής είχε δουλευτεί τόσο καλά και η μεθόδευση ήταν τόσο οργανωμένη, που όλα ήταν τελειωμένα. Άλλωστε το θέμα της αναβολήςπροέκυψε αργά χθες το βράδυ, όταν όλως ξαφνικά, θυμήθηκε η Αστυνομία μία προγραμματισμένη εδώ και δύο μήνες επίσκεψη του Πάπα και φυσικά μια γνωστή επέτειο, αυτή του Γρηγορόπουλου.

Από το πρωί, δε, σήμερα έχει γίνει πυρετός διαβουλεύσεων, με την ΑΕΚ να ενημερώνει και τη Λίγκα αλλά και άλλους φορείς για τη θέση της: Δηλαδή, ότι δεν συναινεί σε καμία αναβολή γιατί εκτός του ότι δεν δικαιολογείται από τίποτα (δεν έχει προκύψει κάτι το έκτακτο για λόγους δημόσιας τάξης και είναι πλήρως απαράδεκτη) υπάρχουν οι φίλαθλοι της που έχουν αγοράσει εισιτήρια (κοντά στις 6.000 μέχρι τώρα), πολλοί εκ των οποίων έρχονται από επαρχία και που φυσικά δεν θα μπορούν καν να παραμείνουν αν το ντέρμπι γίνει μεσοβδόμαδα. 

Θυμίζουμε πως εναντίον της αναβολής ήταν η Λίγκα και ο… Παναθηναϊκός υποτίθεται, αφού παρασκηνιακά δούλευε άλλες καταστάσεις και τηρούσε πιο χαλαρή στάση, θεωρώντας ότι μια αναβολή τον ευνοεί. Όπως όλως τυχαίως τον ευνόησε και η μεθόδευση με την αλλαγή γηπέδου του αγώνα με τη Λαμία…Πως βολεύει τον ΠΑΟ η αναβολή; Εδώ φτάνουμε στο ζουμί που αναφέραμε και στον πρόλογο.

Υπάρχει πληροφορία σε Λίγκα, ομάδες, και φυσικά στην ΓΓΑ, πως την προσεχή Τρίτη η κυβέρνηση θα αποφασίσει να κλείσει τα γήπεδα από κόσμο. Άρα, ο μοναδικός αντίπαλος του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ, θα τον υποδεχτεί σε άδειο ΟΑΚΑ! 

Επίσης το ρεπορτάζ αναφέρει ότι από νωρίς, εκ μέρους του Αυγενάκη, ο σύμβουλος επικοινωνίας Βαγγέλης Μπραουδάκης, είχε επικοινωνήσει με τον Μποροβήλο στη Λίγκα και τον είχε προϊδεάσει ότι η αναβολή θα δρομολογηθεί δεδομένα. Αργότερα ενημέρωσε ότι επίκειται και επίσημη απόφαση από τη ΓΓΑ. Το πλάνο δηλαδή είχε υλοποιηθεί. Είχε αποφασιστεί. Και η αναβολή ήταν δεδομένη. 

Μέσα σε όλα αυτά είναι λογικό ότι στην ΑΕΚ να επικρατεί κάτι παραπάνωαπό αναβρασμός και μια μεγάλη οργή για τη συγκεκριμένη μεθόδευση που είπαμε, πως απώτερο σκοπό έχει την αναβολή του ντέρμπι και τη διεξαγωγή την Τετάρτη και χωρίς κόσμο στο ΟΑΚΑ. Μπας και ο Παναθηναϊκός καταφέρει λειτουργώντας ως «καμικάζι» των Ολυμπιακού – Αυγενάκη να κόψει βαθμούς…

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.