Header Ads


Η ΑΕΚ «ψάχνεται» για επιστροφή Λάνγκφορντ!

Η ΑΕΚ «ψάχνεται» για επιστροφή Λάνγκφορντ!


Την...βόμβα με επιστροφή Λάνγκφορντ «ψάχνει» να ενεργοποιήσει η ΑΕΚ - Οι πρώτες επαφές και όλα τα δεδομένα!
Η ΑΕΚ έχει ανοίξει κύκλο επαφών με τον Κιθ Λανγκφορντ, με το ενδεχόμενο επιστροφής του βετεράνου σκόρερ στην ομάδα να είναι ορατό.

Το ρόστερ της ΑΕΚ έχει αρκετά και πολύ χτυπητά κενά αυτή την περίοδο. Η αποχώρηση του Χουάν Πάμπλο Βάουλετ, αλλά και το γεγονός πως υπάρχουν 4 ξένοι στην ομάδα αυτή την περίοδο (Κολόμ, Γκρίφιν, Ανγκόλα, Χάμερ) καθιστά επιτακτική την ανάγκη ενίσχυσης με παίκτες που θα δώσουν λύσεις και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Την ίδια στιγμή τα οικονομικά προβλήματα παραμένουν στο τραπέζι για τους κιτρινόμαυρους, που καλούνται να βρουν άμεσα λύσεις για την επόμενη μέρα τους.

Στο πλαίσιο αυτό στην Ένωση εξετάζουν μια δοκιμασμένη λύση, έναν παίκτη που ξέρει καλά και το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και την πραγματικότητα της ομάδας. Άλλωστε η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κάνει δικό της έναν εκ των Ρεϊβόντε Ράις και Τέρανς Φέργκιουσον, οι οποίοι κατέληξαν σε Ιωνικό και Λαύριο, αντίστοιχα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA, η Ένωση έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Κιθ Λάνγκφορντ. Συστάσεις για τον χαρισματικό σκόρερ δεν χρειάζονται, μιας και την διετία 2019-21 φόρεσε τη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος, κάνοντας τη διαφορά στην επίθεση. Ο Αμερικανός σκόρερ είναι ελεύθερος στην αγορά, καθώς η μεταγραφή στην Φορτιτούντο Μπολόνια δεν ολοκληρώθηκε. 

Αυτή την περίοδο έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και είναι έτοιμος να πατήσει και πάλι παρκέ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ανάμεσα σε ΑΕΚ και Λανγκφορντ υπάρχουν επαφές για ενδεχόμενη συνεργασία ως το τέλος της σεζόν. Ο έμπειρος άσος πέρασε πολύ καλά στη χώρα μας και είναι ανοιχτός σε ενδεχόμενη επιστροφή στην Ελλάδα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στην παρούσα φάση δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από πλευράς ΑΕΚ, παρά μόνο επαφές ώστε να φανεί το κατά πόσο η επιστροφή του πολύπειρου σκόρερ στη χώρα μας είναι εφικτή. Ήδη όμως η Ένωση έχει κάνει προεργασία και τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα Λανγκφορντ.

Η ΑΕΚ εξάλλου έχει ανάγκη ενίσχυσης και ο Λάνγκφορντ είναι παίκτης που μπορεί να μπει στην ομάδα και να δώσει λύσεις δίπλα στους Μπράιαν Ανγκόλα και Νίκο Παππά στην κιτρινόμαυρη περιφέρεια.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.