Header Ads


Ασταθής η άμυνα της Ρεάλ

Ασταθής η άμυνα της Ρεάλ


Μπορεί οι Τετάρτες μας να είναι πολύ γεμάτες από Σεπτέμβριο μέχρι Δεκέμβριο με τη παρουσία των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως μέσα στη σεζόν υπάρχουν ημέρες που οι εμβόλιμες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων «κλέβουν» τη παράσταση.

Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και το Ισπανικό πρωτάθλημα, η Ρεάλ Μαδρίτης θα ψάξει τη συνέχεια του νικηφόρου της σερί ώστε να μεγαλώσει τη διαφορά της στη κορυφή, υποδεχόμενη τη πάντα απρόβλεπτη και επικίνδυνη Αθλέτικ Μπιλμπάο.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Παρότι η εικόνα της δε πείθει, η Ρεάλ συνεχίζει να… προελαύνει στη Λα Λίγκα και είναι πλέον στο +4 από Ατλέτικο και Σοσιεδάδ, νικώντας με 2-1 τη Σεβίλλη πριν μερικές ημέρες. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι θέλει να ξεφύγει όσο το δυνατό πιο πολύ στη κορυφή, με τον Ιταλό να δηλώνει πως όποιο ροτέισον θα κάνει, θα είναι μόνο αν είναι άκρως απαραίτητο. Κόντρα στη Μπιλμπάο, οι «μερέγχες» οφείλουν να είναι προσεκτικοί, μιας και οι Βάσκοι έχουν τη τάση να της κάνουν τη «ζημιά». Μπειλ και Σεμπάγιος είναι εκτός, πιθανό να δούμε στην εντεκάδα τους Μαρσέλο, Καβαμινγκά και Νάτσο.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Το σερί της χωρίς νίκη ολοένα και μεγαλώνει για την Αθλέτικ Μπιλμπάο, μιας και οι «ερυθρόλευκοι» παρότι προηγήθηκαν της Γρανάδα πριν μερικές ημέρες, καλά να λένε που τελικά πήραν το βαθμό στο φινάλε. Ο Μαρθελίνο προσπαθεί να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του, οι οποίοι πέραν του ότι είναι άστοχοι, έχουν και την ατυχία να τους συνοδεύει. Στη Μαδρίτη δεν έχουν καλή παράδοση, όμως συνήθως δυσκολεύουν τη «βασίλισσα» ανεξαρτήτου έδρας. Εκτός ο βασικός τιμωρημένος στόπερ Μαρτίνεθ, σημαντικές απουσίες οι Ντάνι Βιβιάν και Ασιέρ Βιγιαλίμπρε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπιλμπάο αγνοεί τη νίκη πάνω από ένα μήνα και πηγαίνει στη Μαδρίτη για να αποδείξει πως μπορεί να παίξει καλύτερα. Παραδοσιακά σκοράρει σε αυτή την έδρα, η Ρεάλ λογικά θα κερδίσει, όμως η αξία κρύβεται στο γκολ-γκολ του 1.95 από τη Bet365.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.