Header Ads


Το πλάνο Γιαννίκη για Τρίπολη μετά τον τραυματισμό Γκαρσία!

Το πλάνο Γιαννίκη για Τρίπολη μετά τον τραυματισμό Γκαρσία!


Ιδιαίτερα σημαντικό για την ΑΕΚ να κλείσει απέναντι στον Αστέρα με νικηφόρο σερί μια τριάδα δύσκολων αγώνων - Επιστροφή Τσούμπερ αναμένεται στο αρχικό σχήμα από τον Αργύρη Γιαννίκη!

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και τη διαφορά των έξι βαθμών που άνοιξε στην κορυφή, για την ΑΕΚ οι τρεις νίκες στα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης ήταν μονόδρομος καθώς έπρεπε να βγάλει άμεσα αντίδραση, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να παραμείνει στο κυνήγι της κορυφής. 

Έχοντας σημειώσει ήδη δύο νίκες, το ματς με τον Αστέρα το απόγευμα του Σαββάτου (11/12 - 19:30) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» δίνει τη δυνατότητα στην Ένωση με σοβαρή εμφάνιση να κάνει πράξη τον στόχο που είχε. Αν λοιπόν οι κιτρινόμαυροι περάσουν με το διπλό, τότε θα έχουν βγάλει με το απόλυτο των βαθμών μια απαιτητική τριάδα αγώνων καταφέρνοντας να διατηρηθούν τουλάχιστον σε κοντινή απόσταση από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ασκώντας πίεση.

Φυσικά υπάρχει και συνέχεια, όμως για την ΑΕΚ θα έχει κλείσει καλά ο πρώτος γύρος, τη στιγμή που ακολουθούν κι άλλα δύο ματς για το πρωτάθλημα εντός του 2021 με τον Ιωνικό στη Νίκαια την προσεχή Πέμπτη (16/12) και έπειτα τη Δευτέρα (20/12) κόντρα στον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. Κάτι που σίγουρα θα βάζει τον Αργύρη Γιαννίκη σε σκέψεις αναφορικά με τη διαχείριση που ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνει. Ο 41χρονος τεχνικός ενόψει του αγώνα στην Τρίπολη στάθηκε στην ένταση που περιμένει, ειδικά στο κέντρο, έχοντας αναλύσει, όπως πάντα, στους παίκτες του τα δυνατά σημεία του αντιπάλου, αλλά και το τι θέλει να δει από τους ίδιους να εκμεταλλεύονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Αν και πιθανότατα δεν θα ξεκινούσε στο αρχικό σχήμα, ο Λιβάι Γκαρσία τέθηκε την τελευταία στιγμή εκτός από την αποστολή που αναχώρησε για την πόλη της Αρκαδίας. Το ιατρικό επιτελείο έκρινε πως ο Λιβάι δεν θα έπρεπε να ρισκάρει έπειτα από το σφίξιμο που ένιωσε, καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις ο κίνδυνος μιας θλάσης παραμονεύει. Από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο πάντως αυτό που έλεγαν είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Ο Γιαννίκης δεν υπολογίζει και τον Στάνκοβιτς σίγουρα μέχρι το τέλος του 2021 μετά την επέμβαση στον μηνίσκο στην οποία υποβλήθηκε ο 29χρονος Αυστριακός γκολκίπερ τις προηγούμενες μέρες. Κάτι που δεν έπαιρνε άλλη αναβολή και αυτό θα φέρει κάτω από τα δοκάρια των Τσιντώτα.

Ο Έλληνας γκολκίπερ θα υπερασπιστεί στα επόμενα ματς την εστία της ΑΕΚ αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Αστέρα και παρουσιάζει ενδιαφέρον το πως θα ανταποκριθεί. Στο κέντρο της άμυνας ο Βράνιες είναι σίγουρος με τον Μήτογλου να έχει το προβάδισμα να βρεθεί δίπλα του και τον Τζαβέλλα να διεκδικεί θέση, ενώ στα πλάγια της αμυντικής γραμμής οι Μοχαμαντί και Μισελέν θα είναι οι δύο επιλογές. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής, λόγω και της έντασης που επιθυμεί ο Γιαννίκης, οι Σιμόες και Σιμάνσκι έχουν το πάνω χέρι να ξεκινήσουν σε ακόμα ένα ματς. Ο Τσούμπερ θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα στο αριστερό άκρο και από εκεί και πέρα στις άλλες δύο θέσεις πίσω από τον προωθημένο Αραούχο αναμένεται να ξεκινήσουν ο Άμραμπατ δεξιά και είτε ο Μάνταλος είτε ο Γέβτιτς ως «ελεύθερος».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.