Header Ads


Στοίχημα: Η ευκαιρία της Μπέρνλι

Στοίχημα: Η ευκαιρία της Μπέρνλι


Συναρπαστικό το κουπόνι
opap live της Τετάρτης (1/12) με εμβόλιμες αγωνιστικές στα μεγάλα πρωταθλήματα και ντέρμπι στο Μέρσεϊσαϊντ με την Έβερτον να υποδέχεται τη Λίβερπουλ. Φουλ δράση στη Ligue 1 Γαλλίας, στη Serie A Ιταλίας, ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται και τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος για τη φάση των “16” της διοργάνωσης. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πιο δύνατη πρόταση από τα προγνωστικά ποδόσφαιρο, η οποία έρχεται από το παιχνίδι Γουλβς - Μπέρνλι, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. 


Θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένη με το εκτός έδρας 0-0 που πήρε την περασμένη αγωνιστική κόντρα στη Νόριτς, δεν άξιζε τίποτα περισσότερο. Δεύτερο σερί ματς που κρατά το «μηδέν» μετά την εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Γουέστ Χαμ, έχει ρεκόρ 2-2-1 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και μετρά 20 πόντους. Καταλαμβάνει την έκτη θέση, στο -3 απ’ την τετράδα και στο -8 απ’ την τρίτη Λίβερπουλ, είναι στο +10 απ’ την τελευταία τριάδα της βαθμολογίας.


Δεν έπαιξε την Κυριακή κόντρα στην Τότεναμ, καθώς αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα λόγω σφοδρής χιονόπτωσης. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για τη Μπέρνλι, τρίτη στα τελευταία πέντε ματς στην Πρέμιερ Λιγκ και το Λιγκ Καπ. Μοναδική επιτυχία σε αυτό το διάστημα είναι η νίκη επί της νεοφώτιστης Μπρέντφορντ με σκορ 3-1 εντός έδρας.


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Τετάρτης!


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.