Header Ads


«Καθάρισε» ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός!

«Καθάρισε» ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός!


Κανονικά θα γίνει το ντέρμπι αφού η Α.Ε.Κ. έλαβε προφορική διαβεβαίωση ότι δεν θα δοθεί συνέχεια στο αίτημα της Αστυνομίας για αναβολή του, δικαιωμένοι αισθάνονται στην Ένωση!

Πλέον πρέπει να θεωρείται οριστικό: το ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί την Κυριακή στο ΟΑΚΑ την ώρα που ήταν προγραμματισμένο να γίνει (19:30)!

Η Ένωση έλαβε προφορικές διαβεβαιώσεις (όπως και η διοργανώτρια αρχή) ότι δεν θα δοθεί συνέχεια στο αίτημα της Αστυνομίας για αναβολή της αναμέτρησης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτό ήταν το αποτέλεσμα των προσωπικών ενεργειών του Δημήτρη Μελισσανίδη όταν πληροφορήθηκε ότι προέκυψε ξαφνικά και εντελώς απρόσμενα το αίτημα της ΕΛ.ΑΣ. για αναβολή του ντέρμπι με δήθεν δικαιολογία την άφιξη του Πάπα και ταυτόχρονα τη μέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου και της δολοφονίας του.

Το αφεντικό της ΑΕΚ το πήρε πάνω του, είχε συνεχείς επαφές και ένα μαραθώνιο διαβουλεύσεων, προκειμένου να αλλάξει αυτή η στάση από την αστυνομία που ήταν εντελώς διαφορετική να υπενθυμίσουμε (όλως τυχαίως) από εκείνη στη συνάντηση για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα την Δευτέρα που μας πέρασε. Αποτέλεσμα των ενεργειών Μελισσανίδη ήταν η αναδίπλωση στο θέμα από την πλευρά του υφυπουργείου!

Υπενθυμίζουμε ότι η Ένωση προκειμένου να εξυπηρετήσει την πολιτεία είχε ζητήσει το ματς είτε να γίνει Κυριακή νωρίς το μεσημέρι (με τον Παναθηναϊκό να μην τοποθετείται) είτε την Τρίτη (οι πράσινοι δεν συμφώνησαν για τη συγκεκριμένη μέρα) και σίγουρα όχι Τετάρτη.

Προφανώς και στην Ένωση αισθάνονται δικαιωμένοι με την εξέλιξη με όσα έγιναν στη διάρκεια των τελευταίων 48 ωρών.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.