Header Ads


Οργή στον κόσμο της ΑΕΚ για την πιθανή αναβολή με Παναθηναϊκό!

Οργή στον κόσμο της ΑΕΚ για την πιθανή αναβολή με Παναθηναϊκό!


Έκρηξη οργής τις τελευταίες ώρες, ειδικά στον κόσμο της επαρχίας, μετά το απίστευτο αίτημα για αναβολή, λίγα 24ωρα πριν να γίνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ φυσικά από θεσμικής πλευράς τάχθηκε από τη πρώτη στιγμή υπέρ της γενικότερης στάσης της Λίγκας, στο πραγματικά απίστευτο αίτημα της αστυνομίας για αναβολή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό λίγα 24ωρα πριν τη μέρα τέλεσης του. 

Αυτό ήταν αυτονόητο. Ωστόσο από σήμερα (1/12) λίγο πριν το μεσημέρι που έγινε γνωστή αυτή η απρόοπτη εξέλιξη, γενικά υπάρχει μεγάλη αναστάτωση εντός ΠΑΕ, αλλά κυρίως οργή στον κόσμο της. 

Και κυρίως σε αυτούς από την επαρχία, που ήδη έχουν προμηθευθεί εισιτήρια ή είναι κάτοχοι διαρκείας κι έχουν προγραμματίσει τις μετακινήσεις του για την Κυριακή που θα γίνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. 

Από εκείνη την ώρα, στην ΑΕΚ είναι αντιμέτωποι με μια πολύ δύσκολη κατάσταση, καθώς το τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ έχει... σπάσει από κλήσεις οπαδών της ομάδας που είτε αγωνιούν, είτε διαμαρτύρονται. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ίδιο συμβαίνει και με τηλέφωνα στη Λίγκα, κυρίως, αν όχι αποκλειστικά από οπαδούς της ΑΕΚ. 

Είναι επίσης χαρακτηριστικό πως υπάρχει αρκετός κόσμος που θα έρθουν από το εξωτερικό. Και οπαδοί, αλλά και εκπρόσωποι ομάδων από την Ευρώπη που έχουν ζητήσει να παρακολουθήσουν το ματς και ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες διευθετήσεις. 

Στην ΠΑΕ ΑΕΚ έχουν μείνει... κάγκελο με αυτό που πάει να γίνει. Και για όλα αυτά που αναφέραμε και για κάποιους λόγους ακόμη, αρκετά σοβαρούς. Όπως για παράδειγμα, το πως θα πεις σε κάποιον που ήδη έχει αγοράσει εισιτήριο για να δει το ματς Κυριακή που δεν εργάζεται, πως θα πρέπει να βρει τρόπο να πάει στο ΟΑΚΑ μεσοβδόμαδα. Και κυρίως για τους πάρα πολλούς που έρχονται στα εντός έδρας ντέρμπι της ΑΕΚ από την επαρχία. 

Αυτό που λέει ο κόσμος και φυσικά το αναγνωρίζουν και στην ΠΑΕ, είναι πως πραγματικά αποτελεί αδιανόητη εξέλιξη, να θυμάται η αστυνομία την Τετάρτη πως υπάρχει η επίσκεψη του Πάπα και η επέτειος της δολοφονίας Γρηγορόπουλου. 

Ενώ στο μεταξύ οι προκαταρκτικές συσκέψεις για τα μέτρα ασφαλείας έχουν γίνει ήδη, χωρίς να έχει υπάρξει η παραμικρή αναφορά σε αυτούς τους παράγοντες. Δηλαδή ξέρουν τόσο καιρό πως έρχεται ο Πάπας και «καπάκι» υπάρχει και η ιδιαιτερότητα με την επέτειο για τον Γρηγορόπουλο, δε κάνουν καμιά προετοιμασία (οι ημερομηνίες των αγώνων είναι δεδομένες εδώ κι εβδομάδες) κι έρχονται Τετάρτη πριν τα ματς, να δημιουργήσουν αυτή την αναστάτωση. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.