Header Ads


AEK: «Όλοι εισιτήρια με Φάλκο, όλοι Άνω Λιόσια»

AEK: «Όλοι εισιτήρια με Φάλκο, όλοι Άνω Λιόσια»


Κάλεσμα της ΚΑΕ ΑΕΚ στον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το κλειστό των Άνω Λιοσίων για τον κρίσιμο αγώνα της Τρίτης με την Φάλκο για το Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ δίνει την ερχόμενη Τρίτη έναν ακόμη κρίσιμο αγώνα για το μέλλον της στο BCL υποδεχόμενη τη Φάλκο. Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ ανακοίνωσε πως άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων και με σύνθημα «Όλοι Άνω Λιόσια» καλεί τους φίλους της ομάδας κοντά στην ομάδα. 

Αναλυτικά:

Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι ξεκίνησε η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του Basketball Champions League με αντίπαλο τη Φάλκο Σομπατέλι (Falco Szombathely), η οποία θα διεξαχθεί τη Τρίτη (14/12, 19:30) στo Olympic Hall των Άνω Λιοσίων.
Η «Βασίλισσα» θέλει τον κόσμο στο «Σπίτι» της. Για να νικήσει και διεκδικήσει τις πιθανότητες, που της αναλογούν για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η «Βασίλισσα», που δείχνει αυταπάρνηση στις πρωτοφανείς ατυχίες και αδικίες, που έχει υποστεί εφέτος, έχει ως δύναμή της την ΕΔΡΑ της, όπως έχει αποδειχθεί κατά κόρον, και δικαιούται της στήριξης των οπαδών της. Τα «Άνω Λιόσια» δρομολογούν τα μελλοντικά και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μία πανίσχυρη ΑΕΚ την «επόμενη ημέρα». Αυτή τη νέα συνθήκη τη γνωρίζουν και έχουν νιώσει καλά οι αντίπαλοι. Τη γνωρίζει πλέον άπασα η αθλητική κοινότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παράλληλα, θα πρόκειται για την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση, η οποία θα διεξαχθεί υπό το ασήκωτο βάρος της τραγικής απώλειας του αδελφού μας Στέφαν Γέλοβατς.

Η «Βασίλισσα» πιο πολύ από ποτέ στην επταετή πορεία της Αναγέννησης θέλει τη δύναμη του κόσμου της για να ξεπεράσει ακόμη ένα αγωνιστικό εμπόδιο.

Όλοι εισιτήρια, ΟΛΟΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ.

Τιμές εισιτηρίων: 10, 12,15, 20, 25, 60, 100 ευρώ.

Eκδοτήρια ανοικτά δεν θα υπάρχουν την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

- Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).
-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

Πατήστε ΕΔΩ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας, www.aekbc.gr, όλο το 24ωρο.

Η ΑΕΚ BC ενημερώνει τους φίλους της Ομάδας μας και για τα εξής:

- Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν στις 17:30. Η ΑΕΚ ΒC απευθύνει έκκληση για την κατά το δυνατόν πιο έγκαιρη προσέλευση στο OlympicHall των Άνω Λιοσίων, καθώς η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι χρονοβόρα.
- Οι κάτοχοι εισιτηρίων Διαρκείας ή απλού εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης Covid-19 κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

Για την ηλικιακή ομάδα 13-17 απαιτείται βάσει πρωτοκόλλου πιστοποιητικό εμβολιασμού / νόσησης, ή βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών, ή rapidtest εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα. Για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται η είσοδος και με αρνητικό self - test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

- Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου (security) θα κάνει χρήση της εφαρμογής covidfree για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα εισιτήρια (απλά ή κάρτες διαρκείας), πριν από την είσοδο στις θύρες του Οlympic Hall.

- Η είσοδος για τα παιδιά έως 10 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2011).
- Οι φίλαθλοι κατά την είσοδο τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν τις απαιτούμενες αποστάσεις ασφαλείας.
- Υποχρεωτική για την αγορά εισιτηρίου είναι όπως και τα προηγούμενα χρόνια η αγορά / κατοχή της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.