Header Ads


Κλάτενμπεργκ: «Δεν υπάρχει πέναλτι του Μασούρα στον Βράνιες» (vid)

Κλάτενμπεργκ: «Δεν υπάρχει πέναλτι του Μασούρα στον Βράνιες» (vid)


Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην ανάλυσή του για τις επίμαχες φάσεις της 10ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, τόνισε ότι δεν υπάρχει πέναλτι στον Βράνιες στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Σωστά δόθηκε το πέναλτι στο Ατρόμητος - ΠΑΟΚ.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην ανάλυσή του για τις επίμαχες φάσεις της 10ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, τόνισε ότι δεν υπάρχει πέναλτι στον Βράνιες στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Όπως ανέφερε ο Άγγλος αρχιδιαιτητής "η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό δεν είναι πέναλτι, καθώς η επαφή ήταν τυχαία με το πόδι του επιθετικού να ακουμπάει, ενώ έτρεχε, το πόδι του αμυντικού πριν σκοντάψει και πέσει μόνος του".

Για το πέναλτι στο Ατρόμητος - ΠΑΟΚ, το οποίο υποδείχθηκε κατόπιν ελέγχου από το VAR, καθώς αρχικά δεν δόθηκε κάτι, ο κύριος Κλάτενμπεργκ είπε πως "η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό είναι πέναλτι, καθώς το χέρι του αμυντικού χτυπάει ξεκάθαρα τον αντίπαλό του στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του παίκτη. Απαιτείται επίσης κίτρινη κάρτα, καθώς η διεκδίκηση ήταν απερίσκεπτη".

Επίσης, τόνισε ότι ήταν σωστές αποφάσεις τα πέναλτι που κέρδισαν ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Άρη και ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Λαμία. Σωστή έκρινε και την αποβολή του Μπαξεβανίδη στον αγώνα του Απόλλωνα με τον Παναιτωλικό.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.