Header Ads


Λιβάι Γκαρσία: «Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

Λιβάι Γκαρσία: «Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»


Το σύνθημα για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δίνει ο άσος της ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία!

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Κυριακή στις 19:30 στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Super League και ο Λιβάι Γκαρσία, σε αποκλειστική συνέντευξή του στον ΟΠΑΠ, μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι τονίζοντας: «Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό».

Αναφέρθηκε στο πού πιστεύει ότι θα κριθεί το ντέρμπι, στο πόσο σημαντική είναι η βοήθεια του κόσμου.

Μιλά για το αν θα καταφέρει να σκοράρει και κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρεται και στο τι άλλαξε ο Αργύρης Γιαννίκης στην ομάδα.

Οι δηλώσεις του Λιβάι Γκαρσία:

Αρχικά για το ντέρμπι δήλωσε: «Όλοι ξέρουν τη σημαντικότητα αυτού του αγώνα. Είναι ένα ντέρμπι αρχικά και είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να νικήσουμε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη».

Για το κλειδί στο ματς με τον Ολυμπιακό: «Το κλειδί για το ματς είναι να είμαστε τεχνικά σωστοί στο πλάνο μας και να το ακολουθήσουμε πιστά. Από εκεί και πέρα είναι δύσκολο παιχνίδι, χρειαζόμαστε μαχητικό πνεύμα. Είναι πολύ σημαντικό να σκοράρουμε και να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας».

Για τον κόσμο: «Ξέρουμε πόσο εκπληκτικοί είναι οι οπαδοί μας. Θα είναι πολύ ωραία να τους έχουμε μαζί μας την Κυριακή, να βρούμε τα γκολ και να πάρουμε τη νίκη».

Αν θέλει να βάλει γκολ στον Ολυμπιακό: «Εννοείται πως θέλω. Το να βάζει γκολ εντός έδρας είναι πάντα κάτι το διαφορετικό και το θέλω πολύ. Θέλω να σκοράρω με τον Ολυμπιακό».

Για το τι έχει αλλάξει ο Αργύρης Γιαννίκης: «Είναι πολύ πιο οργανωμένα τα πράγματα με τον νέο προπονητή. Η ένταση και ό,τι κι αν κάνουμε είναι σε υψηλότερο επίπεδο. Δουλεύουμε σκληρά ως ομάδα και προσπαθούμε να πιστεύουμε ο ένας στον ένας στον άλλο περισσότερο. Αυτό είναι και ένα στατιστικό της επιτυχίας».

Για το αν μπορεί η ΑΕΚ να επιστρέψει στους τίτλους: «Πιστεύω στην ομάδα και όλους γύρω από αυτή. Αν δουλέψουμε σωστά και όλοι μαζί μπορούμε να φτάσουμε σε τρόπαια».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.