Header Ads


Super League K17: Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-2

Super League K17: Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-2


Η ομάδα Κ17 της ΑΕΚ νίκησε 2-1 την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στο Αθλητικό Κέντρο «Γ. Καλαφάτης» στο Κορωπί, σε αγώνα για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League 2021-22. Με τη νίκη αυτή η ΑΕΚ άυξησε τη διαφορά της στην κορυφή της βαθμολογίας

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με την ΑΕΚ να προηγείται, αφού στο 25' ο κεντικός αμυντικός και αρχηγός της ομάδας Σάββας Γιαματζίδης που πρόσφατα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, αξιοποίησε από τα 11 μέτρα το πέναλτι που κέρδισε με ατομική ενέργεια ο Αρης Ανδρικόπουλος. Ο τελευταίος έχασε και μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει λίγο πριν το ημίχρονο.

Στο 62', όμως, η ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει και σε δεύτερο γκολ. Ο Αντώνης Γεωργέας που λίγο νωρίτερα είχε μπει ως αλλαγή, βρήκε τον Τάσο Κοντορουχά μέσα στην περιοχή που έκανε την προσποίηση και πλάσαρε για να κάνει το 0-2. Ο Παναθηναϊκός μείωσε στο 78' με αυτογκόλ του Γιαματζίδη και ο αγώνας έληξε με σκορ 1-2 για την ΑΕΚ.

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Μπαλαμώτης, Σβίγκος, Γιαματζίδης, Κοσίδης, Χατζηνικολάου, Μαρούτσης, Κρουσελνίτσκι, Μούτσα (85' Κολιμάτσης) Ανδρικόπουλος (60' Γεωργέας) Κοντάκης, Κοντορουχάς (74' Πετράτος - 85' Κλάψας).

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.