Header Ads


Περίεργος ορισμός Κλάτενμπεργκ: Πορτογάλος διαιτητής στο Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ! (pic)

Περίεργος ορισμός Κλάτενμπεργκ: Πορτογάλος διαιτητής στο Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ! (pic)


Η ΑΕΚ δεν έχει κανένα πρόβλημα να παίζουν συνέχεια στα παιχνίδια της ξένοι διαιτητές, όμως προκαλεί απορία η σκοπιμότητα του Άγγλου αρχιδιαιτητή – Πρόκληση και με τον «σφαγέα» της Κρήτης, Φωτιά, που τον όρισε 4ο στο ματς της Ριζούπολης.

Πολύ περίεργα πράγματα από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ… Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής όρισε για το ματς του Σαββάτου ανάμεσα στον Απόλλων Σμύρνης και την ΑΕΚ, Πορτογάλο διαιτητή να σφυρίξει το παιχνίδι! Όλη η διαιτητική ομάδα είναι Πορτογαλική για τον αγώνα της ΑΕΚ! Και στο VARΠορτογάλος ορίστηκε!

Η ΑΕΚ δεν έχει κανένα πρόβλημα να σφυρίζουν όλα τα παιχνίδια της ξένοι διαιτητές. Όμως αυτός ο ορισμός προκαλεί απορίες, ειδικά από τη στιγμή που ο Κλάτενμπεργκ δεν όρισε ξένο διαιτητή στο ΑΕΚ – Άρης, καθώς δεν υπήρχε τόσο έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, έρχεται και το κάνει τώρα σε ένα ματς που η βαθμολογική διαφορά ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Απόλλωνα είναι μεγαλύτερη η απόσταση…

Συν τοις άλλοις δεν συνηθίζει ο Κλάτενμπεργκ να ορίζει ξένους διαιτητές σε τέτοια παιχνίδια όπως αυτό της Ριζούπολης… Το κάνει τώρα μετά τα όσα έγιναν μετά το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη; Πού αποσκοπεί άραγε ο αρχιδιαιτητής; Θα φανεί το Σάββατο…


Πρόκληση πάντως υπάρχει απ’ τον Κλάτενμπεργκ προς την ΑΕΚ βάζοντας τον διαιτητή Φωτιά, ως 4ο στο ματς με τον Απόλλωνα! Ο Φωτιάς θυμίζουμε ήταν ο διαιτητής του αγώνα ΟΦΗ – ΑΕΚ (3-3) προκαλώντας με τις αποφάσεις του!

Διαιτητής λοιπόν, στο Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ ορίστηκε ο Πορτογάλος Ζοάο Πινέιρο. O 33χρονος ρέφερι έρχεται για τρίτη φορά στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες. Στο παρελθόν είχε σφυρίξει τους αγώνες ΠΑΟΚ-Σλόβαν 1-1 και Ολυμπιακός-Νέφτσι 1-0.

Α’ βοηθός θα είναι ο Τιάγκο Κόστα, β’ βοηθός του ο Νούνο Έιρας. Στο VARθα βρίσκεται ο Φάμπιο Μέλο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.