Header Ads


«Μένουμε Σπίτι»: Η ΕΡΤ γυρίζει τα νέα σποτς – Οι πιθανές ημερομηνίες lockdown

«Μένουμε Σπίτι»: Η ΕΡΤ γυρίζει τα νέα σποτς – Οι πιθανές ημερομηνίες lockdown


Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να έχει αποκλείσει την πιθανότητα νέου lockdown, η διάψευση από τα άδυτα της ΕΡΤ, όμως, δεν άργισε να έρθει.

Εδώ και δύο ημέρες, πηγές μέσα από το Ραδιομέγαρο αναφέρουν πως έχουν ξεκινήσει τα castings για τα πρόσωπα της νέας καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι», η οποία μάλιστα δεν θα αφορά αποκλειστικά και μόνο τους ανεμβολίαστους, αλλά το σύνολο του πληθυσμού. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για νέο μήνυμα του Πρωθυπουργού μετά τις 15 Νοέμβρη.

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά θα ανακοινωθεί lockdown μόνο για τους ανεμβολίαστους, ενώ λίγες μέρες αργότερα, για όλους τους πολίτες, προκειμένου οι γιορτές να βρουν τη χώρα με πολλές χιλιάδες κρούσματα πιο κάτω.

Στόχος είναι η κυκλοφορία να γίνει ξανά ελεύθερη για όλους πριν τα μέσα Δεκεμβρίου προκειμένου να μπορέσουν να δουλέψουν τα μαγαζιά και να κινηθεί η αγορά με τις χριστουγεννιάτικες -κυρίως- αγορές.

Ο καθηγητής, κριτικός κινηματογράφου και ραδιοφωνικός παραγωγός Άκης Καπράνος, μερική ώρα πριν επιβεβαίωσε τις φήμες με ανάρτησή του στο Facebook:
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.