Header Ads


eSports: Διέλυσε Λάρισα και Άρη η ΑΕΚ! (vid)

eSports: Διέλυσε Λάρισα και Άρη η ΑΕΚ! (vid)


«5άρα» στη Λάρισα, 6 στον Άρη από την ομάδα PES της ΑΕΚ!

Σαρωτική ήταν η ομάδα PES της ΑΕΚ που επιβλήθηκε με 5-2 της Λάρισας και 6-0 του Άρη για την 15η και 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Οι «κιτρινόμαυροι» παρουσιάστηκαν εμφανώς βελτιωμένοι και κατέκτησαν 6 υπερπολύτιμους πόντους, μειώνοντας στους 4 βαθμούς την απόσταση από την 8η θέση που οδηγεί στα play off, ενώ απομένει 1 αγωνιστική για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος.

Κόντρα στη Λάρισα, ο Λαμπράκης μόλις στο 10′ άνοιξε το σκορ, με τους Λαρισαίους να ισοφαρίζουν άμεσα σε 1-1. Άμεση, όμως, ήταν και η απάντηση της ΑΕΚ, καθώς ο Κεφαλίδης με δύο γκολ, στο 18′ και το 23′, έβαλε σε θέση οδηγού την ΑΕΚ με 3-1. Με την έναρξη του β’ μέρους, ο Κατωτικίδης βρήκε δίχτυα για το 4-1, ενώ το… πάρτι της «Ένωσης» συνεχίστηκε με γκολ του Motas, στο 59′. Οι «κιτρινόμαυροι» θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα, αλλά δεν τα κατάφεραν, με την ΑΕΛ να μειώνει απλώς σε 5-2.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε και το ντέρμπι με τον Άρη, η ΑΕΚ. Στο 16′ και πάλι ο Λαμπράκης, όπως και στο πρώτο ματς, σκόραρε από κοντά. Οι δύο ομάδες έδωσαν έμφαση στην άμυνα, με το 1-0 να μένει ως το ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κεφαλίδης με 3 (!) εντυπωσιακά γκολ στο 53′, στο 55′ και στο 61′, εκτόξευσε το σκορ στο 4-0! Η ΑΕΚ έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο και έτσι με γκολ του Κατωτικίδη και άλλο ένα από τον Κεφαλίδη, διαμόρφωσε το εντυπωσιακό 6-0.

ΑΕΚ – Λάρισα 5-2

Σκόρερς: Λαμπράκης, Κεφαλίδης (2), Κατωτικίδης, Motas.

ΑΕΚ – Άρης 6-0

Σκόρερς: Λαμπράκης, Κεφαλίδης (4), Κατωτικίδης.

Παρακολουθήστε ξανά τις δύο αναμετρήσεις:



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.