Header Ads


Νίκη με πολλά γκολ και βλέπουμε…

Νίκη με πολλά γκολ και βλέπουμε…


Σήμερα και αύριο είναι οι δυο τελευταίες ημέρες των προκριματικών του Μουντιάλ στην Ευρώπη και θα μάθουμε τις ομάδες που θα συμπληρώσουν τη λίστα των προκρίσεων, όπως επίσης και αυτές των μπαράζ από τη 2η θέση των ομίλων.

Μετά το 1-1 στο μεταξύ τους ματς, Ιταλία και Ελβετία από τον 3ο όμιλο, δίνουν σήμερα το τελευταίο τους ματς και αν κερδίσουν, το εισιτήριο θα πάει σε αυτή με τη καλύτερη διαφορά τερμάτων. Οι Ιταλοί παίζουν στο Μπέλφαστ και είναι στο +11, ενώ οι Ελβετοί υποδέχονται τους Βούλγαρους όντας στο +9. Με αυτό το ματς θα ασχοληθούμε και στοιχηματικά.

ΕΛΒΕΤΙΑ: Μπορεί να μη κέρδισε μέσα στην Ιταλία, όμως δεν έχασε, κάτι που κρατάει το όνειρο της πρώτης θέσης ακόμα ζωντανό. Η Ελβετία θα υποδεχθεί στη Λουκέρνη την αδιάφορη και μέτρια τα τελευταία χρόνια Βουλγαρία, με στόχο όχι μόνο να κερδίσει, αλλά να πετύχει όσα περισσότερα γκολ μπορεί, ώστε να καλύψει το -2 στη διαφορά από τους Ιταλούς, που θα ψάξουν ακριβώς το ίδιο στη Βόρεια Ιρλανδία. Αναμένεται να δούμε ένα άκρως επιθετικό παιχνίδι από την ομάδα του Γιακίν, ο οποίος θα ρίξει στη «μάχη» όλα τα «όπλα» του, παρότι οι απουσίες είναι σημαντικές. Για την ιστορία να θυμίσουμε πως λείπουν οι Σεφέροβιτς, Εμπολό, Φάσναχτ και Τσάκα, που θα μπορούσαν να προσφέρουν αρκετά μεσοεπιθετικά.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Σε μεταβατικό στάδιο βρίσκεται η Εθνική ομάδα της Βουλγαρίας τα τελευταία χρόνια, ψάχνοντας έναν ηγέτη που θα μπορέσει να τη βγάλει από την αφάνεια. Η εικόνα που παρουσιάζει το σύνολο του Πετρόφ μπορεί άνετα να γίνει κατανοητή αν δούμε τη τελευταία της νίκη μακριά από τη χώρα, που έγινε πριν 2 χρόνια και δυο μήνες στο Nations League. Πηγαίνει στην Ελβετία για να παίξει άνετα και χωρίς άγχος, χωρίς ωστόσο να έχει τις πολλές δυνάμεις να κάνει τη «ζημιά». Πρόσφατα, πάντως, έχει δείξει κάποια πυγμή, κοντράροντας την Ιταλία στη Ρώμη…

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι Ελβετοί ήταν πολύ καλοί στη Ρώμη και δεν πρόκειται να τα παρατήσουν αναφορικά με τη πρώτη θέση. Θα ψάξουν μια ευρεία νίκη επί της μέτριας Βουλγαρίας για να ελπίζουν στη διαφορά τερμάτων. Επιλογή με ρίσκο η νίκη τους με -2.5 χάντικαπ στο 1.85 του Stoiximan.


Στοιχηματικές εταιρίες με προσφορες* casino στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.