Header Ads


Ολόκληρες οι εκθέσεις παρατηρητή και Αστυνομίας για το ΑΕΚ - Άρης!

Ολόκληρες οι εκθέσεις παρατηρητή και Αστυνομίας για το ΑΕΚ - Άρης!


Τις κάμερες ζητάνε τώρα να ανοίξουν τα Μέσα Ολυμπιακού-Άρη διαπιστώνοντας… διαφορές στις εκθέσεις. 

Τραμπουκισμούς, προπηλακισμούς, “ντου” παρουσία μπράβων και άλλα πολλά καταγγέλλει από το βράδυ της Κυριακής η ΠΑΕ Άρης, πριν ακόμα τελειώσει το παιχνίδι με την ΑΕΚ, τοποθετώντας στο επίκεντρο του... κατηγορητηρίου τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αναφορικά με την ένταση που υπήρξε με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Νιαρχάκου. 

Όπως φάνηκε βέβαια κι από τις κλήσεις σε απολογία που έκανε το πειθαρχικό όργανο της Λίγκας, λαμβάνοντας υπόψιν του όλα τα διαθέσιμα στοιχεία από αστυνομία, παρατηρητή, το Φύλλο Αγώνα, αλλά και το οπτικοακουστικό υλικό, η αλήθεια απέχει παρασάγγας από την εικονική πραγματικότητα που ήθελαν κάποιοι να δημιουργήσουν. 

Ήρθαν λοιπόν οι επίσημες εκθέσεις που... εκθέτουν ανεπανόρθωτα, όλους εκείνους που “ανακάλυψαν” μία νέα... Βαγδάτη στο ΟΑΚΑ, είτε στην ανάπαυλα, είτε στο φινάλε του αγώνα. 

Το SDNA αποκαλύπτει όλο το περιεχόμενό τους, στο οποίο φαίνεται ότι συμφωνούν απόλυτα και ρίχνει “μαύρο” στην προπαγάνδα από “ερυθρο-κίτρινα” Μέσα που ζητάει να ανοίξουν οι κάμερες για να διαπιστωθούν οι διαφορές τους. 

Στις εκθέσεις δεν αναφέρονται ούτε καν υβριστικοί χαρακτηρισμοί, πόσω μάλλον κάτι περισσότερο, από αυτά που κατήγγειλε ο Άρης. 

Πάμε να δούμε λοιπόν αναλυτικά τι αναφέρει αρχικά η έκθεση της Αστυνομίας:

«α. Στο 15ο λεπτό του 1ου ημιχρόνου, άγνωστοι φίλαθλοι της ομάδας της ΑΕΚ από την κερκίδα της θύρας 31, έκαναν χρήση συνολικά δύο (2) κροτίδων οι οποίες εκτοξεύτηκαν στην τάφρου του Σταδίου. 

β. Στο 16ο λεπτό του 1ου ημιχρόνου, με την επίτευξη του 1ου τέρματος, άγνωστοι φίλαθλοι της ομάδας της ΑΕΚ, ανήρτησαν στην κερκίδα της θύρας 15 πανό με αντιαθλητικό/υβριστικό περιεχόμενο ως αυτό εμφαίνεται στο συνημμένο παράρτημα, το οποίο με την πάροδο τριών λεπτών αποσύρθηκε. 

γ. Στο 35ο λεπτό του 1ου ημιχρόνου, άγνωστοι φίλαθλοι της ομάδας της ΑΕΚ έθραυσαν το διαχωριστικό πλαστικό υαλοπίνακα (πλεξιγκλάς) μεταξύ των κερκίδων των θυρών 13 και 15. 

δ. «Με τη λήξη του 1ου ημιχρόνου, κατά την αποχώρηση των ομάδων από τον αγωνιστικό χώρο προς τα αποδυτήρια, υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ παραγόντων των δύο ομάδων εσωτερικά της φυσούνας. Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στον χώρο των αποδυτηρίων και στον αγωνιστικό χώρο προσέγγισαν άμεσα στο σημείο όπου διαπιστώθηκαν φωνασκίες και το συμβάν έληξε ομαλά». 

Από την πλευρά του ο Παρατηρητής σημειώνει πως:

«Στο ημίχρονο του αγώνα υπήρχε ένταση και διαπληκτισμός μεταξύ παραγόντων των δύο ομάδων στη φυσούνα του γηπέδου. Επίσης κατέβηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ.Δημήτρης Μελισσανίδης, συνοδευόμενος από δύο άτομα της ασφάλειάς του, καθώς και από τον Γιάννη Παπαδόπουλο (αδιαπίστευτος) και τον Παπαδημητρίου (με εσωτερική διαπίστευση της ΠΑΕ ΑΕΚ). Στη φυσούνα συνάντησε τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ Άρης κ.Νιαρχάκο και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Δημ.Μελισσανίδης: "Γιατί είσαι όρθιος όλη την ώρα και διαμαρτύρεσαι στον πάγκο, γιατί κάνεις αυτά τα νούμερα"; Ο κ.Νιαρχάκος του απάντησε ότι "είμαι επαγγελματίας και κάνω τη δουλειά μου". Επίσης ο Γιάννης Παπαδόπουλος απευθύνθηκε στον Νιαρχάκο λέγοντας του "να σταματήσεις να κάνεις αυτά τα νούμερα στον πάγκο". Με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων και της αστυνομίας όλοι οι εμπλεκόμενοι αποσύρθηκαν στα αποδυτήριά τους. Στο τέλος του αγώνα κατέβηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στον διάδρομο των αποδυτηρίων και απευθύνθηκε στον διαιτητή κ.Διαμαντόπουλο Αρ. λέγοντάς του ότι "αν και κερδίσαμε έχουμε παράπονα από σένα στο 2ο ημίχρονο". Επίσης ο Γιάννης Παπαδόπουλος (αδιαπίστευτος) είπε στον διαιτητή "μας πέρασες πριονοκορδέλα στο β' ημίχρονο"». 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.