Header Ads


Δέδας: «Το λέω με θράσος, θα δούμε τι θα γίνει στα Λιόσια με τον Παναθηναϊκό!»

Δέδας: «Το λέω με θράσος, θα δούμε τι θα γίνει στα Λιόσια με τον Παναθηναϊκό!»


Ο Στέφανος Δέδας εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι η ομάδα του θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερη στη συνέχεια, ενώ έδωσε... ραντεβού στα Λιόσια για το ματς του β' γύρου θεωρώντας ότι η ΑΕΚ θα έχει τελείως διαφορετική εικόνα!

Αρχικά ο Στέφανος Δέδας είπε για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Νίκησε δίκαια. Από τη μεριά μας προσπαθήσαμε να κάνουμε μία τακτική ώστε να συντηρήσουμε τους παίκτες και να μην επιβαρυνθούν γιατί τη Δευτέρα έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς. Παρά το πλάνο μας προέκυψε πρόβλημα, ο Ανγκόλα αποχώρησε αλλά τι να κάνουμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που αισθάνομαι έτσι. Έχω συνηθίσει.»

Για τα προβλήματα της ΑΕΚ: «Δεν η πρώτη φορά που αισθάνομαι έτσι. Έχω συνηθίσει. Όταν έφυγε η διαφορά το μυαλό μας πήγε στο επόμενο παιχνίδι ώστε να κρατήσουμε ξεκούραστους τους παίκτες. Δεν τα καταφέραμε, ειδικά με τον Ανγκόλα. Κρατάμε την συμμετοχή του Καρλή ο οποίος μας έδωσε ενέργεια. Η μεγάλη εικόνα είναι ότι σίγουρα θα είμαστε καλύτεροι. Το λέω και το πιστεύω. Σιγά-σιγά η ομάδα θα γίνει όπως πρέπει. Σίγουρα δεν περνάμε ευχάριστες ημέρες. Δεν υπάρχει μία μέρα που να χαμογελάσω αλλα έχω χαρακτήρα και θα παλέψω ώστε ο κόσμος να δει την ομάδα όπως πρέπει. Από Δεκέμβριο που θα έχουμε τελειοποιήσει το ρόστερ, θα έχουμε κάνει αλλαγες και προσθήκες θα βοηθήσουν να έχουμε δυνατό finish σε Ελλάδα και BCL».

Για τα ban: «Τα ban είναι διοικητικό θέμα. Ως προπονητής προσπαθώ να προπονώ το υλικό που έχω και σίγουρα σύντομα θα τακτοποιηθούν όλα όπως έγινε και το καλοκαίρι. Η ομάδα έχει χάσει την ψυχολογία της με την έννοια ότι έχουμε συνεχόμενα προβλήματα με απουσίες. Τι να πω τώρα; Ο Πετρόπουλος; Ο Γέλοβατς; Ξέρω το σκορ γράφει 100-75. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στο BCL και παίξουμε με το Λαύριο για να γυρίσουμε το κλίμα. Και εγώ θέλω να το αλλάξω. Δεν μου αρέσει. Δεν ξέρω πώς σκέφτεται κάθε παίκτης. Εγώ είμαι εδώ για να θέσω το αγωνιστικό πλάνο το οποίο θα κρατήσει πολύ. Να φτιάξω έναν ελληνικό κορμό και είναι θέμα χρόνου να γίνουμε δυνατοί. Το λέω με θράσος ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερη στα Λιόσια. Και εκεί θα δούμε τι θα γίνει με τον Παναθηναϊκό».

Για Ράις και Φέργκιουσον: «Δεν ξέρω τι χρειάζεται καθώς είναι θέμα διοίκησης. Το letter of clearance του Φέργκιουσον είναι εδώ εάν λέει κάτι. Τη Δευτέρα το πρωί θα δω το ρόστερ και αναλόγως θα ετοιμάσω την ομάδα. Δεν είναι μόνο τα παιδιά αλλα και σε τι κατάσταση θα είναι. Ποιοι θα είναι διαθέσιμοι. Προσπαθώ να βλέπω την μεγάλη εικόνα. Να έχω ψηλά το κεφάλι».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.