Header Ads


Καταγγελία από ΑΕΚ: «Είχαν στήσει καρτέρι στους οπαδούς της ΑΕΚ, δεν είχαν τρόπο διαφυγής»

Καταγγελία από ΑΕΚ: «Είχαν στήσει καρτέρι στους οπαδούς της ΑΕΚ, δεν είχαν τρόπο διαφυγής»


Ο αθλητικός διευθυντής του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, Στάθης Παπαχαρτοφύλης, μίλησε για την άνανδρη επίθεση που δέχτηκαν οι οπαδοί της Ένωσης, αλλά και τις εξελίξεις που υπάρχουν σχετικά με το θέμα.

Τα όσα συνέβησαν στην Πορτογαλία και την άνανδρη επίθεση που δέχτηκαν οι οπαδοί της ΑΕΚ από εκείνους της Σπόρτινγκ με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό τριών εξ αυτών κάνουν ήδη το γύρο του κόσμου.

Το SPORT24 επικοινώνησε με τον αθλητικό διευθυντή της ΑΕΚ, Στάθη Παπαχαρτοφύλη, για να μάθει τι ακριβώς συνέβη μετά το τέλος του αγώνα, αλλά και τις νεότερες εξελίξεις που υπάρχουν σχετικά με το θέμα.

Ο κ. Παπαχαρτοφύλης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι από τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα η ΑΕΚ είχε επισημάνει την ανάγκη να υπάρξει ιδιαίτερη προσοχή τόσο κατά την είσοδο και κατά την έξοδο των φιλάθλων της από το γήπεδο.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως η αστυνομία της Πορτογαλίας ήδη έχει καταφέρει να αναγνωρίσει ορισμένους από τους υπαίτιους της άνανδρης επίθεσης.

"Ήταν περίπου δέκα οι οπαδοί της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο γήπεδο. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε φροντίσει να έχουν το δικό τους κομμάτι στην κερκίδα. Ωστόσο, ήταν ανεπαρκής ο συντονισμός των Πορτογάλων, οι οποίοι απαγορεύεται να έχουν αστυνομία παρά μόνο σεκιούριτι μέσα και έξω από το γήπεδο.

Όταν βγήκαν οι δικοί μας οπαδοί έξω έκλεισε η πόρτα πίσω τους και περίπου 50 Πορτογάλοι τους εγκλώβισαν και δεν είχαν τρόπο διαφυγής. Για να είμαστε ειλικρινείς τους είχαν στήσει καρτέρι, ήταν κρυμμένοι σε ένα βενζινάδικο και εμφανίστηκαν από εκεί.

Αμέσως ζητήσαμε να έρθει ασθενοφόρο και η αστυνομία πήρε επί τόπου το υλικό από τις κάμερες και όπως μάθαμε κάποιοι έχουν εντοπιστεί ήδη. Η ΑΕΚ θα κάνει τις δικές της κινήσεις με επίσημη διαμαρτυρία στην ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, ενώ υπάρχει και η αυστηρή έκθεση του παρατηρητή.

Εμείς είχαμε αναφέρει στην σύσκεψη ότι πρέπει να υπάρξει μεγάλη προσοχή ειδικά στο κομμάτι της εισόδου και της εξόδου των φιλάθλων μας από το γήπεδο, αλλά όπως αποδείχτηκε εκ του αποτελέσματος δεν υπήρξε" ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.