Header Ads


Νίκη πρόκρισης για τη Ρέιντζερς

Νίκη πρόκρισης για τη Ρέιντζερς


Μια σπουδαία στοιχηματική ημέρα είναι η σημερινή, καθώς το κουπόνι μας είναι γεμάτο από παιχνίδια για το Γιουρόπα και το Κόνφερενς Λιγκ. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ παίζουν τα… ρέστα τους κόντρα σε Φενέρ και Σλόβαν Μπρατισλάβας αντίστοιχα, ενώ υπάρχουν αρκετοί «τελικοί» στις δυο διοργανώσεις.

Μάθε τα πάντα για το Κουπόνι στοιχήματος.

Ένα πολύ σημαντικό ματς θα γίνει στη Γλασκόβη, εκεί όπου η πρωταθλήτρια Σκωτίας, Ρέιντζερς, θα υποδεχθεί στο «Άιμπροξ» τη Σπάρτα Πράγας, σε ένα ματς που θα κρίνει κατά πολύ την ομάδα που θα ακολουθήσει τη Λυών στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ: Η κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος στη Σκωτία, έφερε στη  Ρέιντζερς αρκετή από την αίγλη που είχε χάσει όταν είχε έρθει ο ιστορικός υποβιβασμός της λόγω χρεών to 2012. Ο σύλλογος από τη Γλασκόβη πέρα από το «ριπίτ» στο πρωτάθλημα, θα ψάξει να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στο Γιουρόπα, όμως η πρόκριση παίζεται ουσιαστικά σήμερα κόντρα στη Σπάρτα. Με τον Φαν Μπρόνκχορστ στο πάγκο, πλέον, μετά τη φυγή του Τζέραρντ, οι Σκωτσέζοι θα παίξουν αρκετά επιθετικά κόντρα στους Τσέχους, από τους οποίους είχαν ηττηθεί στη Πράγα με 1-0. Ο Ολλανδός τεχνικός δε θα έχει κάποιο έξτρα πρόβλημα απουσιών, πέραν των γνωστών μακροχρόνιων.  

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ: Με εξαιρετικές προοπτικές ξεκίνησε η φετινή σεζόν για τη δευτεραθλήτρια Τσεχίας Σπάρτα Πράγας. Η ομάδα του Πάβελ Βρμπα μπορεί να μη πέρασε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως είναι σε θέση ισχύος στο Γιουρόπα και τα πηγαίνει πολύ καλά στο εγχώριο πρωτάθλημα, το οποίο κατέκτησε τελευταία φορά το μακρινό 2014. Πρόσφατα, πάντως, έχει κάποια θεματάκια, με το 4-0 από τη Σλοβάτσκο να τη βαραίνει ενόψει του αγώνα στη Σκωτία. Σε περίπτωση που μείνει «αλώβητη» στη Γλασκόβη, θα έχει το πάνω χέρι για τη πρόκριση, παίζοντας τη τελευταία αγωνιστική με τη Μπρόντμπι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από την εποχή που επανήλθε στα Ευρωπαϊκά δρώμενα, η Ρείντζερς κάθε χρόνο που περνάει εμφανίζεται ολοένα και καλύτερη. Οι Σκωτσέζοι θέλουν τη διάκριση στο Γιουρόπα και έχουν τη δυναμική και την ομάδα για να το πράξουν. Με νίκη επί της Σπάρτα λογικά προκρίνονται και θα το πράξουν στο 1.80 της Bet365.


Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.