Header Ads


Η αντίδραση Γιαννίκη μετά την ήττα από Ολυμπιακό!

Η αντίδραση Γιαννίκη μετά την ήττα από Ολυμπιακό!


Ο Αργύρης Γιαννίκης και η αντίδραση του μετά το 2-3 από τον Ολυμπιακό μέσα στο ΟΑΚΑ - Η στάση του για το πέναλτι που δεν δόθηκε στην ΑΕΚ!

Ο Αργύρης Γιαννίκης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό γνώρισε την πρώτη του ήττα στον πάγκο της ΑΕΚ.

Προπονητής… 40 ημερών, με μία νέα ομάδα στα χέρια του προσπάθησε να παρουσιάσει ένα σύνολο που θα ανταγωνιστεί τον Πρωταθλητή. Μία ομάδα… 4 ετών. Και σε γενικές γραμμές, η μεγάλη εικόνα δηλαδή, πήγε αρκετά καλά ο ομογενής κόουτς της Ενωσης.

Ο Γιαννίκης αμέσως μετά το ματς πήγε στα αποδυτήρια και είπε 3-4 φορές ψηλά το κεφάλι στους παίκτες του, βλέποντας τους στεναχωρημένους από το 2-3. Ξέρει καλά ότι πικράθηκαν, διότι προσπάθησαν πολύ, όμως δεν υπάρχει χρόνος. Ακολουθεί το Σάββατο πολύ δύσκολο ματς με τον φορμαρισμένο ΠΑΣ Γιάννινα στα Ιωάννινα, ματς Κυπέλλου με την Κηφισιά, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και ο αγώνας με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Για το πέναλτι ο Γιαννίκης δεν είπε πολλά. Σχολίασε μόνο με τους συνεργάτες του την φάση που φωνάζει η ΑΕΚ για το σπρώξιμο του Μασούρα στον Βράνιες. Και αυτό διότι δεν θέλει να ξεφεύγει ο ίδιος από το ποδοσφαιρικό κομμάτι και δημοσίως τόνισε ότι δεν θέλει να πάρει θέση, μιας και δεν είχε δει την φάση. Θα μπορούσε άνετα να… στηριχτεί επικοινωνιακά σε αυτή την παράβαση που δεν δόθηκε, αλλά προτίμησε την σοβαρότητα που θα κρατήσει την ΑΕΚ ενωμένη στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Άλλωστε ξέρει ότι η προστασία της ομάδας είναι δουλειά της διοίκησης και μόνο.

Η ΑΕΚ σήμερα επιστρέφει στις προπονήσεις και περιμένει να δει την κατάσταση του Γιώργου Τζαβέλλα, ενώ δεν έχει άλλα προβλήματα τραυματισμών από το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ.

Η φάση που φωνάζει η ΑΕΚ για πέναλτι του Μασούρα στον Βράνιες:

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.