Header Ads


Δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης

Δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης


Μάθε τα πάντα για το Κουπόνι πάμε στοίχημα.

Καλό το τένις που έχει τα ημιτελικά του στο τελευταίο μεγάλο τουρνουά της σεζόν στο Τορίνο, σήμερα όμως έχουμε μια σπουδαία ημέρα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, με τα πρωταθλήματα να επιστρέφουν μετά από 2 εβδομάδες διακοπής.

Στο πρόγραμμα υπάρχουν δυο ντέρμπι στο Καμπιονάτο, το μεγάλο τοπικό ντέρμπι της Βαρκελώνης που επιστέφει από φέτος, όμως ειδική μνεία χρειάζεται να γίνει στο Λίβερπουλ-Άρσεναλ για τη Πρέμιερ Λιγκ, ένα ματς ανάμεσα σε δυο από τις πιο… on fire ομάδες της κατηγορίας.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Η διακοπή των Εθνικών ομάδων μάλλον καλό έκανε στη Λίβερπουλ, η οποία προέρχεται από μια ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ, που την άφησε 4 βαθμούς μακριά από τη κορυφή και τη Τσέλσι. Ο Κλοπ γνωρίζει πως δε γίνεται να μην υπάρξουν και άσχημα αποτελέσματα, όμως θεωρεί πως οι «κόκκινοι» θα βρουν το δρόμο τους και θα ψάξει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα κόντρα στη φορμαρισμένη Άρσεναλ. Η ομάδα από το μεγάλο λιμάνι παραμένει αήττητη εντός έδρας, όμως έχει μόλις 2 νίκες στα 5 παιχνίδια της. Καταλαβαίνουμε έτσι πως το ματς με τους Λονδρέζους είναι κομβικό και ο Γερμανός παρότι θα στερηθεί τον Φιρμίνο, θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τους Χέντερσον, Μανέ και Ρόμπερτσον για να έχει όσο το δυνατόν πιο δυνατή εντεκάδα.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Από τη… κόλαση στον παράδεισο έχει βρεθεί τη φετινή σεζόν η Άρσεναλ. Οι Λονδρέζοι έχουν κάνει μια από τις χειρότερες εκκινήσεις τους σε πρωτάθλημα, όμως όχι μόνο κατάφεραν να ανακάμψουν, αλλά πλέον βρίσκονται μόλις 6 πόντους από τη κορυφή, στη 5η θέση. Ο Αρτέτα είχε βρεθεί στο στόχαστρο του κόσμου ουκ ολίγες φορές, όμως κατάφερε με διάφορες αλλαγές σε σχήματα και πρόσωπα να γυρίσει το κλίμα υπέρ του. Αν οι «κανονιέρηδες» φύγουν με το διπλό από το «Άνφιλντ», θα βρεθούν για πρώτη φορά στην 4άδα, κάτι που φάνταζε σαν όνειρο πριν 2 μήνες. Μόνο οι Τσάκα και Κολάσινατς είναι απόντες και περιμένουμε μια Άρσεναλ που θα δώσει έμφαση στην τακτική και τις αντεπιθέσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ μπορεί να μην έχει την αίγλη που θα είχε αν μια εκ των δυο ήταν η Γιουνάιτεντ ή η Σίτι, όμως παραμένει ένα μεγάλο ραντεβού, που θα δώσει στο νικητή άλλον «αέρα». Οι γηπεδούχοι εδώ και 5 σεζόν το… καθαρίζουν στο «Άνφιλντ», θεωρούμε πως θα κάνουν το ίδιο και φέτος. Για τους συντηρητικούς παίζεται ο άσος με το over 1.5 στο 1.65 του Stoiximan, για τους υπόλοιπους ο άσος με το over 2.5 στο 2.00. 


Στοιχηματικές εταιρίες με prognostika στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.