Header Ads


Προχωρά για Τσιφτσή η ΑΕΚ!

Προχωρά για Τσιφτσή η ΑΕΚ!


Προχωρημένο το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον 22χρονο τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης!

Η ΑΕΚ βλέπει και την ελληνική αγορά για τη μεταγραφική της ενίσχυση και στο μεταγραφικό της στόχαστρο είναι ο 22χρονος τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Αντώνης Τσιφτσής.

Η υπόθεση είναι προχωρημένη, με τον παίκτη να βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Ένωσης, η οποία είναι πολύ πιθανό να κινηθεί για την απόκτησή του ακόμα και τον Γενάρη.

Ο Τσιφτσής έχει συμβόλαιο έως το 2025 με τον Αστέρα Τρίπολης, έτσι η ΑΕΚ για να τον αποκτήσει θα πρέπει να τον αγοράσει. 

Ο ύψους 1,91 μ. Έλληνας τερματοφύλακας είναι «παιδί» του Αστέρα Τρίπολης. Πέρυσι κατάφερε να αρχίσει να δείχνει το ταλέντο του, όταν στις 6 Γενάρη μπήκε ως αλλαγή σε ένα ματς με τον Ολυμπιακό, μετά τον τραυματισμό του Παπαδόπουλου.

Έπαιξε σε 13 ματς και μετά το ματς με τον Ολυμπιακό έπαιξε ένα σερί τεσσάρων αγώνων που και η ομάδα του κέρδισε και ο ίδιος κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Είχε παίξει μάλιστα και στο 2-2 της ΑΕΚ με τον Αστέρα. Φέτος πήρε ξανά φανέλα βασικού στο ματς με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, όπου ο Αστέρας κέρδισε για πρώτη φορά.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.