Header Ads


«Ανάσα» ζωής για τη Κάλιαρι

«Ανάσα» ζωής για τη Κάλιαρι


Μετά από ένα «καυτό» τριήμερο γεμάτο σπουδαία ματς σε όλη την Ευρώπη, επιστρέφουμε στις εγχώριες διοργανώσεις και τα πρωταθλήματα. Σήμερα στο πρόγραμμα υπάρχουν τέσσερα μεγάλα αμφίρροπα παιχνίδια για Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία και Γαλλία.

Μάθε τα πάντα για τον stiximan

Εμείς επιλέξαμε να ασχοληθούμε με το ντέρμπι παραμονής στη Σέριε Α’, που θα γίνει στη Σαρδηνία ανάμεσα σε Κάλιαρι και Σαλερνιτάνα. Η σέντρα έχει προγραμματιστεί για τις 21:45.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Πάνω από δυο μήνες είχε να πάρει βαθμό στο πρωτάθλημα η Κάλιαρι και μετά από μια «ηρωική» προσπάθεια στο Σασουόλο, έφυγε με την ισοπαλία, φτάνοντας στους 7 βαθμούς. Η ομάδα από τη Σαρδηνία οφείλει να ανεβάσει κατά πολύ τη προσπάθειά της αν θέλει να βγει από την επικίνδνυνη ζώνη, καθώς η απόσταση από τις υπόλοιπες αρχίζει να μεγαλώνει. Κόντρα στη Σαλερνιτάνα, το σύνολο του Βάλτρερ Ματζάρι θα κυνηγήσει το δεύτερο τρίποντο στη σεζόν και θα είναι διπλά σημαντικό, καθώς ο αντίπαλος έχει τους ίδιους στόχους. Παβολέτι και Γκοντίν «τρέχουν» να προλάβουν το παιχνίδι και αν παίξουν, η ισχύς της ομάδας ανεβαίνει κατά πολύ.


Στοιχηματικές εταιρίες με stiximan eggrafis στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Ένας μήνας πέρασε από τη τελευταία νίκη της νεοφώτιστης Σαλερνιτάνα μέσα στη Βενετία, όμως το παιχνίδι αυτό φαίνεται αρκετά μακρινό πλέον. Η ομάδα του Στέφανο Κολαντουόνο ισοβαθμεί με τη Κάλιαρι στη τελευταία θέση του πίνακα, καθώς μετράει 3 σερί ήττες με κακές εμφανίσεις, χωρίς μάλιστα να σκοράρει. Αυτό και μόνο, κάνει το ματς στη Σαρδηνία πολύ σημαντικό και ο Ιταλός κόουτς έχει «καταστρώσει» τα πλάνα του με στόχο η ομάδα του να φύγει «αλώβητη» από το γήπεδο, παρότι προβλέπεται να υποστεί μεγάλη πίεση από τον αντίπαλο. Ριμπερί, Στράντμπεργκ, Κάστανος, Κουλιμπαλί και Ρουγκιέρι είναι αρκετά σημαντικές απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ οριακό ματς για τις δυο ομάδες, οι οποίες είναι οι δυο ουραγοί στη βαθμολογία. Η Κάλιαρι έδειξε «σφυγμό» κόντρα στη Σασουόλο και θα τα δώσει όλα στην έδρα της, κόντρα σε έναν αντίπαλο που θα ψάξει τις αντεπιθέσεις. Θα ρισκάρουμε στον άσο του 2.00 από τη Bwin.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.