Header Ads


Κόντρα στα ίσα από τον Σίνερ

Κόντρα στα ίσα από τον Σίνερ


Μάθε τα πάντα για τις στοιχηματικες εταιριες.

Είμαστε στη… καρδιά των τελικών του ATP στο αντρικό ταμπλό του τένις που γίνεται στο Τορίνο και στα μονά έχουν ήδη περάσει στα ημιτελικά οι Τζόκοβιτς και Μεντβέντεφ. Οι 8 καλύτεροι παίκτες της χρονιάς έχουν χωριστεί σε δυο γκρουπ των τεσσάρων, εκεί όπου οι 2 καλύτεροι του γκρουπ, παίζουν «χιαστί» νοκ-άουτ ματς στα 2 νικηφόρα σετ για τον τελικό.

Μπερετίνι και Τσιτσιπάς έχουν εγκαταλείψει τη διοργάνωση λόγω τραυματισμών και οι Σίνερ-Νόρι μπήκαν στη θέση τους, για να παίξουν 2 ματς. Ο Ιταλός ξεκίνησε νικηφόρα και αν νικήσει τον Μεντβέντεφ έχει πολλές ελπίδες να βρεθεί στα ημιτελικά.

ΝΤ. ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ: Με το κλασικό του «ψυχρό» στυλ, ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ ξεκίνησε με νίκη στα δυο πρώτα του παιχνίδια στον όμιλο κόντρα σε Χούρκατζ και Ζβέρεφ, αμφότερα με 2-1, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Ο Ρώσος δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα τη 1η θέση, την οποία θέλει για να αποφύγει τον Τζόκοβιτς, ο οποίος είναι πρώτος στον άλλο όμιλο. Ακόμα και έτσι, πάντως, θα είναι πιο χαλαρός και θα κάνει συντήρηση δυνάμεων για τη συνέχεια. Κόντρα στον Σίνερ μετράει 2 νίκες σε ισάριθμα ματς στο παρελθόν.


Στοιχηματικές εταιρίες με eteries stoiximatos στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Γ. ΣΙΝΕΡ: Μετά από μια κουραστική σεζόν, ο Σίνερ έπαιξε καλό τένις και τερμάτισε σαν πρώτος υποψήφιος για τους κορυφαίους 8 του τουρ της ΑΤΡ. Ο Ιταλός πήρε τη θέση του τραυματία Ματέο Μπερετίνι και παρότι είχε μειονέκτημα ενός αγώνα λιγότερου στον όμιλο, κέρδισε τον Χούρκατζ εύκολα 2-0 και με «καθαρή» νίκη επί του Μεντβέντεφ θα τον ακολουθήσει στα ημιτελικά. Φυσικά, θα γνωρίζει και το αποτέλεσμα του αγώνα του Ζβέρεφ πιο πριν, όμως ακόμα και έτσι, θέλει τουλάχιστον να είναι ανταγωνιστικός κόντρα στο νο2 του κόσμου και μπροστά στους συμπατριώτες του.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με το μυαλό στα ημιτελικά είναι ο Μεντβέντεφ, όμως σίγουρα δε θα ήθελε να πέσει πάνω στο Τζόκοβιτς στη διασταύρωση των ζευγαριών. Ο Ρώσος θα ψάξει τη νίκη, όμως ο πιο χαλαρός Σίνερ που μπήκε από το «παράθυρο» είναι ικανός για τη… ζημιά. Να πάρει ένα σετ το βρίσκουμε στο 1.78 του Stoiximan.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.