Header Ads


«Φωνάζει» για ενίσχυση η ΑΕΚ μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα!

«Φωνάζει» για ενίσχυση η ΑΕΚ μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα!


Αλλάζει ο σχεδιασμός της ΑΕΚ - Τι έχει ζητήσει ήδη ο Αργύρης Γιαννίκης, πόσες μεταγραφές θα γίνουν τον Γενάρη!
Γιατί αλλάζει ο σχεδιασμός και τι κέρδισε από το διπλό στον ΠΑΣ - Στην Ένωση φουλάρουν πλέον για την ενίσχυσή τους, έχοντας αποφασίσει για το πώς θα κινηθούν στη μεταγραφική περίοδο που έρχεται - Ο κόουτς έχει πάρει τις πρώτες του αποφάσεις και ήδη έχει ενημερώσει τη διοίκηση.

Στο… παρελθόν άφησε την ήττα από τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ, η οποία πήρε ένα πολύ σημαντικό διπλό στα Γιάννινα με 2-1 και απέκτησε ξανά καλή ψυχολογία. Οι Κιτρινόμαυροι δεν εντυπωσίασαν, όμως κατάφεραν να γυρίσουν το ματς και να περάσουν από μία δύσκολη έδρα.

Έτσι λοιπόν, με τους τρεις βαθμούς στο σακούλι, οι Κιτρινόμαυροι απέκτησαν ηρεμία ξανά και μπορούν πιο ήσυχα να ασχοληθούν με τα δύσκολα ματς που ακολουθούν και φυσικά με τις μεταγραφές.

Η ποιότητα της Ένωσης στη μεσοεπιθετική γραμμή είναι δεδομένη, αλλά υπάρχουν τομείς, όπως ο χώρος του κέντρου, που ο Δικέφαλος έχει πολλά περιθώρια για "upgrade" ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ξεκάθαρη έλλειψη ποιότητας στον άξονα ήταν το στοιχείο που προβλημάτισε περισσότερο τους Κιτρινόμαυρους μετά το ντέρμπι. Ο Σιμόες έκανε τη γνωστή αθόρυβη δουλειά του ως 6άρι, ωστόσο ο Σιμάνσκι δεν μπόρεσε να δώσει το κάτι παραπάνω σε ρόλο "οκταριού". Μιας θέσης κομβικής, αφού "ζητά" από τους παίκτες που την καλύπτουν μεγάλη ισορροπία ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση, με κάλυψη των κεντρικών αμυντικών αλλά παράλληλα και προωθήσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Είναι γνωστό πως στην ΑΕΚ αποτελεί προτεραιότητα η απόκτηση ενός "box to box" μέσου από το "πάνω ράφι", με καλά ενημερωμένες πηγές να υποστηρίζουν ότι μετά τα όσα είδαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι Κιτρινόμαυροι σκέφτονται σοβαρά να προχωρήσουν όχι σε μια, αλλά σε δύο προσθήκες για το κέντρο!

Ο... τίμιος Σιμόες και ο ποιοτικός αλλά ασταθής Σιμάνσκι δεν έχουν άξιους συμπαραστάτες, αφού ο Γαλανόπουλος είναι τραυματίας, ο Λε Ταλέκ κάνει πολύ μέτρια σεζόν και ο Σάκχοφ παρά το γκολ-λύτρωσης στα Γιάννινα, ακόμα δεν έχει πείσει.

Με τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται, δεν αποκλείται ο Δικέφαλος να κινηθεί για δύο μέσους τον Ιανουάριο, με κύριο ζητούμενο ο ένας εξ' αυτών να είναι "οκτάρι" και ο έτερος "εξάρι", καθώς φαίνεται πως υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης και στις δύο θέσεις ώστε να μεγαλώσει το βάθος του ρόστερ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.