Header Ads


Μαυροειδής για Γέλοβατς: «Στις τελευταίες βολές, έβλεπα το πρόσωπο του στο ταμπλό!»

Μαυροειδής για Γέλοβατς: «Στις τελευταίες βολές, έβλεπα το πρόσωπο του στο ταμπλό!»


Μετά τη νίκη επί της Ρίγα, ο Δημήτρης Μαυροειδής αναφέρθηκε στην απουσία του Στέφαν Γέλοβατς και τον τρόπο με τον οποίο αυτή επηρέασε τα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια.

Η ΑΕΚ άφησε πίσω της όσα έγιναν τις τελευταίες ώρες με τον Στέφαν Γέλοβατς, έπαιξε σπουδαία άμυνα για τρεις περιόδους (από τη δεύτερη κι έπειτα) και πανηγύρισε την παρθενική φετινή νίκη της, στο Basketball Champions League.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για τη σημασία της συγκεκριμένης νίκης, αλλά πολύ περισσότερο για τον τρόπο με τον οποίο άπαντες στο εσωτερικό του οργανισμού διαχειρίστηκαν όσα έγιναν με τον Στέφαν Γέλοβατς.

"Όλοι γνώριζαν ότι παίζαμε έναν τελικό σήμερα. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, ήμασταν χαλαροί στην άμυνα. Από το δεύτερο δεκάλεπτο κι έπειτα, παίξαμε σκληρά, όπως πρέπει. Παλέψαμε ως το τέλος και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Παίξαμε και για τον Στέφαν (Γέλοβατς), να πάρουμε τη νίκη γι αυτόν. Ελπίζω να είναι σύντομα κοντά σ εμάς και την οικογένειά του. Μπορώ να σου πω, για μένα μόνο, ότι στις τελευταίες ελεύθερες βολές που εκτελούσα, έβλεπα το πρόσωπό του στο ταμπλό".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.