Header Ads


Στοίχημα: Το προβάδισμα στη Σεαρά

Στοίχημα: Το προβάδισμα στη Σεαρά


Μικρό αλλά περιεκτικό είναι το κουπόνι οπαπ της Τετάρτης (10/11), καθώς, αν και λίγοι, οι αγώνες του έχουν στοιχηματικό ενδιαφέρον. Η πιο δυνατή πρόταση για σήμερα έρχεται από τη Σέριε Α Βραζιλίας, με το προβάδισμα να έχει η μια από τις δύο αντιπάλους. Η ανάλυσή μας ακολουθεί παρακάτω.


Στις 23:30, η Ατλέτικο Παραναένσε υποδέχεται τη Σεαρά στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της πρώτης κατηγορίας της Βραζιλίας.


Επέστρεψε στις νίκες η Ατλέτικο Παραναένσε έπειτα από έξι ματς, κερδίζοντας μακριά από το γήπεδό της την Μπραγκαντίνο με 0-2. Καταλαμβάνει την 11η θέση στη βαθμολογία με 38 πόντους συγκομιδή. Να σημειωθεί ότι δεν έχει σημειώσει τρίποντο στα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς της, έχοντας στο διάστημα αυτό μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Από την άλλη, η Σεαρά “τρέχει” αήττητο σερί τεσσάρων παιχνιδιών στο πρωτάθλημα με δύο νίκες και ισάριθμα “Χ”. Έρχεται από νίκη στην έδρα της επί της Κουιάμπα με 1-0, που πήρε πιο άνετα απ’ ό,τι δηλώνει το σκορ. Είναι στη 10η θέση της κατάταξης με 39 βαθμούς. Με καλή ψυχολογία από νίκες μπαίνουν στον αγώνα οι δύο ομάδες και στόχο την 12αδα. Ωστόσο, η Σεαρά έχει δείξει αγωνιστική εικόνα που πείθει περισσότερο τελευταία και περιμένουμε να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και σήμερα.


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Βραζιλίας μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Τετάρτης!


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.