Header Ads


Η «καψούρα» Γιαννίκη με Έλληνα εξωτερικού για την ΑΕΚ!

Η «καψούρα» Γιαννίκη με Έλληνα εξωτερικού για την ΑΕΚ!


Πώς τον «έφτιαξε» ο Τζον Φαν'τ Σχιπ και η εντυπωσιακή καριέρα του - Ποιος Έλληνας του εξωτερικού είναι στη λίστα του Αργύρη Γιαννίκη!
Ο κόουτς της ΑΕΚ τον ξέρει πολύ καλά και ήδη κάνει κάποιες πρώτες κινήσεις για να τον φέρει στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα πάντως, το ρεπορτάζ αναφέρει πως υπάρχει και ανταγωνιστής για τον νεαρό άσο.

Ένα όνομα που έγινε γνωστό στην Ελλάδα εξαιτίας του Τζον Φαν'τ Σχιπ είναι αυτό του Ορέστη Κιομουρτζόγλου. Ο Ολλανδός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας "ψάχτηκε" το 2019 για να καλέσει στη Γαλανόλευκη τον ποδοσφαιριστή που κάνει καριέρα στα ολλανδικά γήπεδα, όμως τον Κιομουρτζόγλου διεκδίκησε και η Γερμανία. Ο άσος της Χέρακλες επέλεξε να παίξει με την Κ21 των Γερμανών και έκτοτε δεν έχει απασχολήσει την Εθνική Ανδρών.


Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο και για τις ελληνικές ομάδες, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, τα όσα κάνει φέτος ο Κιομουρτζόγλου στην Ολλανδία δεν περνούν απαρατήρητα στους "μεγάλους" της Super League.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής είναι γερμανοθρεμμένος και ο προπονητής της ΑΕΚ, Αργύρης Γιαννίκης, τον γνωρίζει από παλιά. Την περίοδο που ο Κιομουρτζόγλου έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ουντερχάκινγκ (έφυγε για τη Χέρακλες το 2019), ο Γιαννίκης τον αντιμετώπιζε ως αντίπαλος, όντας αρχικά στον πάγκο της Ροτ Βάις Έσεν και εν συνεχεία της Άαλεν.

Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει σε εκτίμηση τον Ελληνογερμανό αμυντικό χαφ και παρακολουθεί την περίπτωσή του. Στην πιάτσα των ατζέντηδων λέγεται πάντως ότι ο Γιαννίκης δεν παίζει μόνος του, αφού υπάρχει ακόμα μια ελληνική ομάδα που τσεκάρει τον Κιομουρτζόγλου.

Τη φετινή σεζόν ο 23χρονος παίκτης έχει κερδίσει θέση βασικού στη Χέρακλες, καταγράφοντας ήδη 9 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ολλανδίας. Δεν πρόκειται για εύκολη περίπτωση μεταγραφής, καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, με τη Χέρακλες να διατηρεί οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "transfermarkt", η χρηματιστηριακή αξία του Κιομουρτζόγλου ανέρχεται στο 1.200.000 ευρώ, παρουσιάζοντας σημαντική αύξηση σε σχέση με το 2019, όταν η αξιολόγηση της αξίας του κυμαινόταν στις 300.000 ευρώ. Κοινώς, οι μετοχές του νεαρού αμυντικού χαφ ανεβαίνουν σταδιακά και το όνομά του αρχίζει να κυκλοφορεί στις αγορές, με την ελληνική να μην αποτελεί εξαίρεση.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.