Header Ads


Μπαρτσελόνα: «Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Αγουέρο»

Μπαρτσελόνα: «Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Αγουέρο»


Ο Κουν Αγουέρο αναμένεται να ανακοινώσει πως αποσύρεται από την ενεργό δράση, μιας και το πρόβλημα υγείας είναι εμπόδιο ανυπέρβλητο!
Την απόφαση να αποσυρθεί από τη δράση έχει πάρει ο Κουν Αγουέρο, όπως αποκάλυψε ο έγκυρος σε θέματα της Μπαρτσελόνα, Gerard Romero. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Καταλανού ρεπόρτερ, τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Αργεντινού φορ δεν ήταν ευχάριστα κι έβαλαν φρένο στην επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει το ποδόσφαιρο. 

Μάλιστα, ο Ρομέρο υποστηρίζει ότι την επόμενη εβδομάδα ο Αγουέρο θα δώσει συνέντευξη Τύπου, όπου θα ανακοινώσει την απόσυρση του από την ενεργό δράση. 

Εκεί, ο Αργεντινός επιθετικός θα προβεί και σε λεπτομέρειες αναφορικά με την κατάστασή του και αν θα υποβληθεί σε επέμβαση στην καρδιά.

Ο Αργεντινός φορ, ο οποίος είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο με την Μπάρτσα, αναγκάστηκε να αποσυρθεί προσωρινά από τη δράση, όταν διαπιστώθηκε πως πάσχει από αρρυθμία. 

Ο Αγουέρο αισθάνθηκε ζαλάδα στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Αλαβές, αποχώρησε και υποβλήθηκε άμεσα σε εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε το πρόβλημα υγείας.


ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.