Header Ads


Μαγνητική ξανά ο Μπακασέτας!

Μαγνητική ξανά ο Μπακασέτας!


Η Τράμπζονσπορ εξέδωσε ανακοίνωση για τον Μπακασέτα, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με την Μπεσίκτας, ενημερώνοντας πως ο Έλληνας διεθνής έχει οίδημα στο γόνατο και θα υποβληθεί εκ νέου σε μαγνητική!

Ένα οίδημα στο δεξί του γόνατο έχει υποστεί ο Τάσος Μπακασέτας, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, με την Τράμπζονσπορ να ανακοινώνει πως ο Έλληνας διεθνής θα υποβληθεί εκ νέου τις επόμενες ημέρες σε εξετάσεις.

Ο τραυματισμός του ήταν αποτέλεσμα, θυμίζουμε, του σκληρού τάκλιν από τον Γκεζάλ στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης με την Μπεσίκτας.

Στην ενημέρωσή του ο τουρκικός σύλλογος ανέφερε πως ο αρχηγός της Ελλάδας έχει ξεκινήσει ήδη τη θεραπεία, αλλά θα χρειαστεί και νέα μαγνητική, προκειμένου να επαναξιολογηθεί η κατάστασή του. Σύμφωνα με χθεσινό (7/11) δημοσίευμα του Τούρκου ρεπόρτερ της Fanatik, Γκοκμέν Οζκάν, ο Μπακασέτας θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.

Ο Μπακασέτας είναι δεδομένο πως δεν θα μπορέσει να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο τελευταίο παιχνίδι με το Κόσοβο (14/11) στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Από την αναμέτρηση με την Ισπανία (11/11) θα απουσιάσει ούτως ή άλλως, καθώς είναι τιμωρημένος, αφού έχει συμπληρώσει κάρτες.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.